Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Programul "Rabla" revine din februarie

Programul "Rabla" revine din februarie


Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a declarat, vineri, la postul public de radio, ca o noua sesiune a Programului "Rabla" va demara, cel mai probabil, in luna februarie, in aceleasi conditii ca in 2011.

"Programul 'Rabla' va continua in acest an. Noi deja am inceput demersurile. Va continua in aceeasi forma si se va pastra legatura cu acele REMAT-uri partenere care vor primi masinile. Sper ca in luna februarie sa pornim, din nou, programul 'Rabla' in aceleasi conditii, adica 3.800 de lei un voucher pentru o masina mai veche de zece ani predata', a afirmat Borbely.

Potrivit bilantului MMP, publicat in data de 20 decembrie 2011, programul 'Rabla', alaturi de '"Casa Verde", si alocarile financiare pentru domeniul impaduririlor si cel al apararii impotriva inundatiilor au reprezentat punctele importante ale ministerului.

Astfel, anul trecut, a fost alocata, in doua etape, suma de 456 milioane lei pentru scoaterea din uz a 120.000 de autovehicule. La data de 19 decembrie 2011, au fost casate 116.641 de autovehicule, iar pe baza tichetelor au fost achizitionate 39.216 masini noi, din care 15.005 din industria autohtona.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1164 ori