Programul "Rabla" revine din februarie

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 19:43
1428 citiri
Programul "Rabla" revine din februarie

Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a declarat, vineri, la postul public de radio, ca o noua sesiune a Programului "Rabla" va demara, cel mai probabil, in luna februarie, in aceleasi conditii ca in 2011.

"Programul 'Rabla' va continua in acest an. Noi deja am inceput demersurile. Va continua in aceeasi forma si se va pastra legatura cu acele REMAT-uri partenere care vor primi masinile. Sper ca in luna februarie sa pornim, din nou, programul 'Rabla' in aceleasi conditii, adica 3.800 de lei un voucher pentru o masina mai veche de zece ani predata', a afirmat Borbely.

Potrivit bilantului MMP, publicat in data de 20 decembrie 2011, programul 'Rabla', alaturi de '"Casa Verde", si alocarile financiare pentru domeniul impaduririlor si cel al apararii impotriva inundatiilor au reprezentat punctele importante ale ministerului.

Astfel, anul trecut, a fost alocata, in doua etape, suma de 456 milioane lei pentru scoaterea din uz a 120.000 de autovehicule. La data de 19 decembrie 2011, au fost casate 116.641 de autovehicule, iar pe baza tichetelor au fost achizitionate 39.216 masini noi, din care 15.005 din industria autohtona.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#programul rabla, #Rabla 2012, #ministrul Mediului Borbely , #Masini vechi