Vezi cum fuge noul BMW Seria 2 Coupe (Video)

Sambata, 26 Octombrie 2013, ora 00:00
2840 citiri
Vezi cum fuge noul BMW Seria 2 Coupe (Video)
Foto: BMW

BMW trece la nivelul urmator si anunta lansarea noului Seria 2 Coupe, in martie 2014, un bolid unic, in doua usi, cu sasiu si motorizari facute sa scoata la lumina pilotul sportiv din tine.

Noul Seria 2 Coupe te asteapta cu dimensiuni mai generoase, fiind mai lung cu 72 de milimetri decat modelul precedent, Seria 1 Coupe, mai lat cu 32 de milimetri si avand un ampatament extis cu 30 de milimetri. Ecartamentele fata si spate au crescut si ele cu 41, respectiv 43 de milimetri.

Modificarile se simt si la interior, unde castigi inca 19 milimetri la spatiul pentru cap, la locurile din fata, plus 21 de milimetri in plus la picioare, in spate.

Fie ca optezi pentru un motor pe benzina sau pe motorina, acesta va beneficia de tehnologia BMW TwinPower Turbo, cu performante de invidiat. Astfel, noul 220iCoupe este primul model compact propulsat de versiunea de 135 kW/184 CP a motorului pe benzina, cu patru cilindri, de 2,0 litri.

Sunt disponibile si motorizati diesel de 143, 184 si 218 CP, iar daca vrei si mai mult poti sa comanzi din start varful de gama BMW M235i: cel mai puternic model BMW M Performance pe benzina, cu motor de 3 litri, de 326 CP, sase cilindri in linie si tehnologie M Performance TwinPower, plus un sasiu M si caroserie optimizate.

Iti poti personaliza noua achizitie, multumita pachetelor Sport Line, Modern Line si M Sport, care te vor ajuta sa-ti exprimi mai bine personalitate pe sosea.

Preturile pentru Romania nu au fost inca anuntate, dar aruncand o privire in Marea Britanie te poti astepta la preturi incepand de la 30.000 de euro, pentru 220i si 220d SE, ori peste 40.000 de euro, pentru farful de gama, M235i.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#BMW Seria 2 Coupe, #lansare BMW Coupe, #noul BMW Seria 2 Coupe , #Masini scumpe