Super-masinile anului 2016. Tu pe care ai pus ochii?

Marti, 27 Decembrie 2016, ora 00:00
6349 citiri
Super-masinile anului 2016. Tu pe care ai pus ochii?

Anul 2016 este la final, dar super-masinile lansate in aceasta perioada domina inca piata, iar tentatia de a avea una in garajul vilei tale trebuie sa te stapaneasca chiar si in prag de 2017.

Iata niste bolizi de exceptie care, conform CNN Money, merita toata atentia ta.

Lamborghini Huracan 580-2

Noua varianta Huracan se distinge prin furia pura a unei masini de curse si adaptabilitatea sa la o mult mai comoda viata definita de rutina zilnica.

Foto: Galleryautomo.com

Bolidul Lamborghini lansat in 2016 ramane o masina perfecta pentru a rupe din cand in cand ritmul unei vieti monotone, dar si pentru a te incadra cu stil in traficul din marile metropole.

Raspunsul rapid la comenzi, confortul sporit si un pret de doar 200.000 de dolari fac din Huracan 580-2 o supermasina perfect adaptabila oricarui mediu, indiferent ca vorbim de traficul metropolitan sau de generozitatea autostrazilor si drumurilor de viteza.

In plus, nu ar strica sa arunci o privire si peste noul Huracan 580-2 Spyder, decapotabila promitand sa fie o adevarata senzatie a sezonului estival din 2017.

McLaren 570 GT

In ciuda caracterului exclusivist a produselor McLaren, GT-ul 570 se dovedeste mult mai apropiat de segmwentul masinilor sport destinate publicului larg.

Foto: Mclaren

Mult mai spatioasa decat celelalte supe-rmasini lansate de McLaren, GT570 se dovedeste o aparitie sexy, cu forme prietenoase, ba chiar si cu un mic loc pentru bagaje, numai bun pentru a adaposti un schimb de haine in timpul unei excursii de weekend derulata la viteza mnaxima.

Acura NSX

O aparitie exotica si destul de convenabila ca pret se dovedeste si supermasina hibrid Acura NSX, care se vinde pe piata americana la un pret de doar 156.000 dolari.

Foto: Nsx.acura.com

Desemnata cea mai performanta masina a anului 2016, intr-un clasament intocmit de revista Road&Track, Acura NSX se remarca prin puterea data de motorul clasic turbo V6, asistat de alte trei motoare electrice, ca si de lejeritatea cu care raspunde la comenzi.

Manevrabilitatea ridicata a bolidului face ca NSX sa fie recomandabila atat pentru iubitorii de viteze ametitoare, ca si pentru adeptii plimbarilor relaxante pe sosele, agresivitatea supermasinii completandu-se in mod ideal cu docilitatea sa in conditii trafic aglomerat.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#supermasini 2016, #masini scumpe, #top masini exotice 2016 , #Masini scumpe