Mercedes-AMG GLE 63, un SUV de lux pe care n-ai cum sa nu ti-l doresti

Sambata, 28 Martie 2015, ora 00:00
3656 citiri
Mercedes-AMG GLE 63, un SUV de lux pe care n-ai cum sa nu ti-l doresti
Foto: Diario Motor

Mercedes a inceput anul cu dreptul, lansand la show-ul din Detroit noul model GLE. Acum este vremea "fratelui mai mare" AMG GLE 63 sa scoata capul in lume, iar evenimentul s-a nimerit sa fie tot pe pamant american, la New York.

Succesor al ML GLE 63, noul SUV Mercedes se dovedeste de la prima privire o masina robusta si eleganta, potrivit Paultan.

Designul noului Mercedes-AMG GLE 63 evolueaza in stilul robust al seriei SUV-urilor AMG produse de compania germana.

Cateva tuse de finete date unghiurilor caroseriei dezvolta aerodinamica masinii si ii dau un aspect elegant.

N-ai sa fii chiar uimit sa afli ca AMG GLE 63 foloseste aceeasi motorizare intalnita si pe coupe-ul din aceeasi serie: motor V8 de 5,5 litri ce dezvolta 557 CP.

Insa, pentru cei ce vor un plus de forta, un model S al SUV-ului promite sa satisfaca din plin aceasta dorinta.

Dotarile standard includ tractiune 4Matic si pachetul AMG Speedshift Plus 7G-Tronic auto.

Viteza maxima pentru GLE 63 si GLE 63S este limitata la 250 km/h, dar la cerere poti opta pentru pachetul AMG Driver, care te va propulsa la 280 km/h.

Nu te lasa pacalit de infatisarea sa "feciorelnica"! Mercedes-AMG GLE 63 nu este un SUV limitat doar la mediul citadin.

Noile sisteme incluse pe masina iti permit, gratie sistemului pneumatic de suspensie Airmatic, sa ajustezi garda la sol a masinii, in timp ce Active Curve System se va dovedi extrem de util la rulajul in curbe.

Controlul masinii se dovedeste lejer, GLE 63 avand integrate sisteme Sports Direct-Steer si Dynamic Select pentru a petrece timpul la volan intr-un mod cat mai confortabil.

Si fiindca tot vorbim de confort, la interior te vei bucura de moliciunea scaunelor invelite in piele Nappa si un bord decorat cu ceasuri in rama cromata si un display multifunctional de 4,4 inci adaugat consolei de bord.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#SUV Mercedes GLE 63, #lansare oficiala Mercedes AMG GLE 63, #SUV lux Mercedes , #Masini scumpe