Land Rover pregateste decapotabila Evoque

Sambata, 14 Martie 2015, ora 00:00
5419 citiri
Land Rover pregateste decapotabila Evoque
Foto: Top Gear

Land Rover a anuntat ca pregateste o surpriza pentru iubitorii de vehicule off-road: Range Rover Evoque va aparea si in varianta decapotabila.

Land Rover a prezentat deja modelul actualizat al SUV-ului compact Evoque la Salonul Auto de la Geneva, de la inceputul acestei luni, dar decapotabila gamei este cireasa de pe tort, potrivit revistei Cars.

Ce-i drept primele zvonuri despre un model Evoque decapotabil sunt ceva mai vechi, inca de prin 2012, dar, de atunci, mai toti fanii marcii isi cam pierdusera sperantele.

Iata insa ca Land Rover revine asupra ideii si anunta ca testele sunt in plina desfasurare la aceasta ora.

Detaliile despre dotarile care vor fi adaugate modelului nu sunt foarte clare in clipa de fata.

Se stie ca masina va respecta caracteristicile conceptului din 2012 si chiar daca pentru moment ai impresia ca te confrunti cu o decapotabila de fite, trebuie sa stii ca la teste s-a dovedit indeajuns de abila in fata obstacolelor.

Momentul pare chiar bine ales de catre producatorul auto, in conditiile in care in piata mai evolueaza un singur 4x4 decapotabil: Jeep Wrangler.

In aceste conditii, orice varianta de motorizare pentru decapotabila Evoque va fi indeajuns de puternica pentru a ocupa o felie destul de mare din aceasta nisa de piata.

Din pacate, vom mai avea de asteptat pana cand decapotabila 4x4 va intra in showroom-uri, Land Rover anuntand 2016 ca data de comercializare a modelelor Evoque Convertible.

Pretul estimativ in acest moment este de 40.000 de lire sterline.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#decapotabila 4x4, #Land Rover Evoque decapotabila, #pret Evoque convertible , #Masini scumpe