Jucarii pentru copii mari: Cum ar fi sa ai un Jaguar XK 120 in miniatura?

Sambata, 26 Martie 2016, ora 00:00
5177 citiri
Jucarii pentru copii mari: Cum ar fi sa ai un Jaguar XK 120 in miniatura?
Foto: Hammacher

Iti plac roadsterele clasice? Cum sa nu-ti placa, mai ales daca-i vorba de Jaguar XK 120 in miniatura, care respecta cu sfintenie detaliile masinii lansate in 1948!

Hammacher Schlemmer iti aduce in catalogul acestei primaveri o oferta exclusiva pentru o jucarie de oameni mari: Jaguar XK 120 Mini Roadster la scara de 1:5.

Masinuta are farmecul unei jucarii de lux si puterea unui mini-bolid, fiind perfecta pentru a te delecta in weekend pe un circuit inchis.Mini-roadsterul Jaguar XK 120 este o copie fidela a modelului care s-a bucurat de un succes enorm la sfarsitul anilor '40.

Caroseria masinii este turnata din aluminiu dur prelucrat cat mai atent pentru a reda forma unduitoare a aripilor celebrei masini britanice. Culoarea poate fi aleasa de client.

Interiorul este si el atent finisat cu piele, aceasta redand infatisarea unei cabine de avion.

Oricat de cocheta ar parea masina in miniatura necesita un pic de talent pentru a fi condusa, motorul in patru timpi de 110 cc propulsand mini-bolidul cu o viteza de 62 de km/h.

Jaguar XK 120 Mini Roadster costa 20.000 de dolari si vine cu o cutie de viteze automata in 3 trepte, suspensii, amortizoare pe gaz si frane hidraulice Brembo pe fata si pe spate.M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#masina miniatura, #roadster miniatural Jaguar, #Jaguar XK 120 Mini Roadster , #Masini scumpe