BMW Z4: Masina care iti sustine pasiunea pentru golf

Sambata, 08 Septembrie 2012, ora 00:00
5380 citiri
BMW Z4: Masina care iti sustine pasiunea pentru golf

BMW Z4 vine cu un spatiu in care iti poti aseza crosele de golf, daca alegi optiunea potrivita. Business24 iti recomanda aceasta masina, sport si eleganta, in acelasi timp, dar si versatila: BMW Z4 e un partener de incredere si in timpul liber, in drum spre terenul de golf.

Masina are o gama larga de optiuni de stocare din interiorul compartimentului pasagerului, inclusiv un compartiment de depozitare in spatele scaunelor. Pachetul optional de stocare include un sac de transport pentru obiectele voluminoase, cum ar fi schiurile sau sacul de golf.

Nu in ultimul rand, Z4 este extrem de confortabila si spatioasa, fiind dotata si cu sistemul BMW iDrive.

Masina are o caporta fata deosebit de lunga, pasaje largi ale rotilor, ampatament lung si console scurte.

Capota compartimentului de bagaje este extinsa in spatele pasajelor rotilor, iar grila este larga, in stilul BMW.

In plus, Z4 dispune de clapete de reglare a fluxului de aer la prizele laterale, montanti A de culoare neagra, acoperis conturat si stopuri cu tehnologie inovatoare a luminilor.

Hardtop-ul din doua piese, retractabil electrohidraulic, are carcasa din aluminiu. Hardtop-ul se deschide si se inchide complet automat in fiecare caz in numai 20 de secunde, elementele acoperisului urmand a fi inmagazinate in compartimentul special.

BMW Z4 are o gama cu trei motoare cu sase cilindri dispusi in linie, cu puteri cuprinse intre 150 kW/204 cp si 225 kW/206 cp. Toate versiunile ofera o combinatie optima intre acceleratie si economia de combustibil in respectivele clase.

Tehnologia BMW EfficientDynamics este disponibila in varianta standard standard, cu elemente specifice create pentru fiecare model in parte: gestiune variabila a supapelor Valvetronic, respectiv tehnologie High Precision Injection pentru injectie directa pe benzina, regenerare a energiei franelor, gestiune comandata inteligent a unitatilor auxiliare electrice, indicator al punctului de schimbare a vitezelor, carter complet din aluminiu sau, dupa caz, din aliaj de magneziu si aluminiu, aerodiamica optimizata, tehnologie de constructie cu materiale ultrausoare, pneuri cu rezistenta redusa la rulare.

Transmisie sport automata, cu sapte trepte, cu dublu ambreiaj exista ca optiune pentru BMW Z4 sDrive 35i. Aceasta presupune o schimbare a vitezelor fara nici cea mai mica intrerupere a tractiunii, transmisia ofera o combinatie unica a conforului suplimentar al unei transmisii automate NMW cu dinamismul si performantele maxime.

Acceleratia si economia de combustibil au fost imbunatatite inca o data fata de cutiile de viteze manuale.

Z4 are transmisie automata cu sase trepte si cu dinamica optimizata a schimbarilor, conexiune directa cu motorul, toate acestea fiind disponibile ca optiune pentru BMW Z4 sDrive30i si BMW Z4 sDrive23i.

De asemenea, modelul are toate transmisiile sport automate cu clapete de schimbare a vitezelor dispuse pe volan.

Ce motor alegi pentru Z4?

BMW Z4 sDrive 35i are motor pe benzina, cu sase cilindri dispusi in linie, cu Twin Turbo si injectie durecta pe benzina.

Masina are o capacitate de 2.979 cmc, putere maxima de 225 kE/306 cp la 5.800 rpm, cuplu maxim de 400 Nm intre 1.300 si 5.000 rpm.

El atinge 100 de km/h in 5,2 secunde, in cazul variantei cu transmise sport automata cu sapte trepte, cu dublu ambreiaj, in 5,1 secunde. Masina are pe bord o viteza maxima de 250 de km/h. Consumul mediu este de 9,4 l/100 km

BMW Z4 sDrive30i are motor pe benzina, cu sase cilindri dispusi in linie, cu carter din aliaj de magneziu si aluminiu Valvetronic si dublu Vanos. Are capacitate de 2.996 cmc, putere de 190 de kW/258 cp la 6.600 rpm si cuplu maxim: 310 Nm la 2.750 rpm.

sDrive30i ajunge la 100 de km/h in 5,8 secunde, iar daca alegi o masina cu transmisie sport automata, atinge aceasta viteza in 6,1 secunde.

Masina ajunge la o viteza maxima de 250 km/h si consum mediu: 8,5 l/100 km.

BMW Z4 sDrive23i are motor pe benzina, cu sase cilindri dispusi in linie, cu carter din aliaj de e magneziu si aluminiu Valvetronic si dublu Vanos.

Capacitatea sa este de 2.996 cmc, puterea de 190 kW/258 cp la 6.600 rpm si are un cuplu maxim de 250 Nm la 2.950 rpm.

In ceea ce priveste acceleratia, masina atinge 100 km/h in 6,6 secunde. Daca alegi varianta cu transmisie sport automata, vei atinge 100 km/h in 7,3 secunde.

Viteza maxima este 242 km/h, masina avand un consum mediu de 8,5 l/100 km .

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
Cine sunt speakerii care vor fi prezenți la evenimentul “Antreprenoriatul Profesie vs Vocație: Cum transformi o idee sau o pasiune în bani”
Cine sunt speakerii care vor fi prezenți la evenimentul “Antreprenoriatul Profesie vs Vocație: Cum transformi o idee sau o pasiune în bani”
Ești pasionat de lumea antreprenoriatului și vrei să afli secretele succesului de la persoane din domeniu? Participa la evenimentul organizat de Ziare.com “Antreprenoriatul Profesie vs...
#BMW Z4 Romania, #lista preturi BMW Z4, #BMW Z4 golf, #masina golf , #Masini scumpe