2013 Mercedes-Benz SLS AMG GT - Noul model lansat de producatorul german

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 13:35
3268 citiri
2013 Mercedes-Benz SLS AMG GT - Noul model lansat de producatorul german

Mercedes-Benz a lansat modelul 2013 Mercedes-Benz SLS AMG GT, masina care ofera o noua experienta a sofatului si o performanta ridicata pe sosea.

Comparativ cu Mercedes-Benz SLS AMG, noul model are o putere mai mare, sisteme de suspensie, transmisie optimizata si un pachet de design interior AMG designo STYLE.

Producatorul german de masini a lansat in acest an trei dintre noile sale modele: 2013 Mercedes-Benz SL500, Mercedes-Benz SL 65 AMG si SL 65 AMG - editie aniversara de 45 de ani, potrivit Born Rich.

2013 Mercedes-Benz SLS AMG GT

2013 Mercedes-Benz SMS AMG GT, care inlocuieste toate versiunile anterioare SLS AMG, foloseste acelasi motor puternic V8 de 6,2 litri care poate sa dezvolte pana la 20 CP, avand un total de 583 CP la 6.800 rotatii pe minut. Masina ajunge la 100 kilometri in doar 3,6 secunde si atinge o viteza maxima de 320 kilometri pe secunda. Noul model SLS arejante de 20 inci pe spate si de 19 inci in fata.

Noul model are suspensie AMG care amplifica stilul sportiv al vehiculului. Depinzand numai de conditiile de drum, greutatea vehiculului si viteza, noul sistem de suspensie AMG ajusteaza caracteristicile de amortizare la viteza mare si reduce automat unghiul de rotatie a masinii. Astfel, pot fi selectate doua moduri apasand pe un buton AMG DRIVE UNIT.

Pachetul de design interior AMG designo STYLE este disponibil pentru toate modelele SLS AG GT. Este o optiune noua, disponibila in trei variante diferite de culori cu finisaje intr-o nuanta sau in doua nuante glossy. Designul tapiteriei imbina pielea cu niste cusatori de contrast.

Mercedes-Benz SLS AMG GT va fi disponibil pe piata incepand cu luna noiembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Mercedes Benz modele noi, #Mercedes Benz lansare model , #Masini scumpe