Voucherele pentru persoanele fizice in programul "Rabla", aproape epuizate

Vineri, 05 Martie 2010, ora 16:10
1719 citiri
Voucherele pentru persoanele fizice in programul "Rabla", aproape epuizate

Voucherele destinate persoanelor fizice care doresc sa-si caseze masinile in editia 2010 a programului "Rabla" vor fi distribuite in totalitate pana la mijlocul saptamanii viitoare, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, directorul Administratiei Fondului pentru Mediu, Gheorghe Popescu.

"Am distribuit deja catre REMAT-uri 45.000 din cele 50.000 de vouchere pentru persoane fizice. Cel mai probabil luni sau marti le vom epuiza pe toate ", a declarat Popescu.


Popescu a mai spus ca, in aceste conditii, nu intentioneaza sa propuna modificarea regulii de alocare a voucherelor catre unitatile REMAT - cate maximum o suta pentru fiecare, cuantum ce poate fi suplimentat doar dupa epuizarea a 80 dintre ele.


"Nu are rost sa modificam acum regula aceasta. Mai sunt doar cateva mii de vouchere si am putea sa generam dezechilibre intre unitatile REMAT, in cazul in care acum am da unora mai multe cupoane decat celorlalte. Nu este corect sa schimbi regulile in timpul jocului", a spus Popescu.


El a mai spus ca, avand in vedere succesul "fantastic" de care s-a bucurat editia 2010 a programului, era "aproape imposibil" sa nu apara si "evenimente mai putin fericite" precum conflictele intre cei care asteptau sa-si caseze masinile sau intre acestia si angajatii REMAT-urilor din tara la care cererea de vouchere a fost peste asteptari.


Dupa ce in urma cu o zi anuntase ca o eventuala suplimentare a fondurilor pentru "Rabla 2010" ar urma sa fie decisa de Cabinet, preferand sa nu se pronunte deocamdata pe acest subiect, Popescu a afirmat, vineri, ca cel mai probabil programul va fi totusi suplimentat, insa a admis ca nu a discutat deocamdata cu premierul si ministrul de resort, astfel ca nu poate preciza cand, daca si care va fi cuantumul alocat in plus pentru "Rabla".


Editia 2010 a programului Rabla a inceput in 18 februarie, principalele modificari fata de anii anteriori fiind faptul ca in schimbul masinii casate proprietarul primeste un voucher care poate fi valorificat la liber, dar si posibilitatea de a folosi maximum trei astfel de cupoane pentru cumpararea unei masini noi.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor, inițial disponibilă exclusiv pe telefoanele Pixel 8, la întreaga serie Galaxy S24 și alte dispozitive Android. Mișcarea demonstrează...
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
#rabla, # succes, # vouchere, # suplimentare, # fonduri , #Masini noi