Urca la volanul noului Range Rover Sport

Sambata, 20 Iulie 2013, ora 00:00
3493 citiri
Urca la volanul noului Range Rover Sport

Noul Range Rover Sport, considerat a fi cel mai reusit SUV premium construit vreodata, poate ajunge in garajul tau pana la sfarsitul acestei veri, pentru ca tocmai a fost lansat si in Romania.

Producatorii sustin ca noul model este cel mai rapid, agil si fiabil Range Rover lansat pana acum, iar importatorul oficial al marcii in Romania, Premium Auto, s-a grabit sa ti-l puna la dispozitie.

Noul Range Rover Sport este facut sa ruleze foarte bine pe asfalt, mai bine decat oricare alt model, dar poate aborda cu usurinta orice fel de teren.

In interior, te poti bucura in liniste de luxul oferit la cele mai inalte standarde, in timp ce exteriorul robust iti permite sa-ti faci loc prin albia unui rau involburat, drumuri desfundate si pante abrupte.

Daca vrei sa pornesti in noile tale aventuri off-road impreuna cu prietenii ori familia, poti opta pentru suplimentarea scaunelor cu inca doua locuri (5+2).

Si pentru ca noul Range Rover se numeste Sport, acesta este mai usor cu pana la 420 de kilograme decat modelul precedent, gratie suspensiei din aluminiu si altor tehnologii de ultima generatie folosite.

Mai mult, pentru ca drumurile tale prin natura sa aiba un impact cat mai redus asupra mediului, emisiile de dioxid de carbon ale noului Range Rover Sport au fost reduse pana la 194 de grame per kilometru, ajungand sa fie doar un pic mai mari decat cele ale unui sedan obisnuit.

Ai de ales intre patru variante de motorizare, pentru moment, dintre care doua sunt supraalimentate, pe benzina (V8, 5.0l S/C, 510 CP si noul V6 3.0l S/C, 340CP), iar doua sunt diesel (TDV6, 3.0l 258 CP si SDV6, 292 CP).

Pana la sfarsitul anului va fi disponibila si o versiune diesel de 339 CP, SDV8, iar din 2014 va fi lansat si un motor diesel hybrid.

Pretul noului Range Rover Sport porneste de la 50.900 euro, plus TVA, dar poate atinge si 100.000 de euro, daca alegi varianta de top Autobiography Dynamic, cu motorul supraalimentat de 5 litri si cele mai scumpe dotari suplimentare.

Livrarile catre clienti vor incepe in luna septembrie, deci poti sa-l pui la treaba chiar din toamna, daca te grabesti.

Intre timp, poti incerca cateva configuratii, ca sa-ti faci o idee mai buna.

O.D.

Toți operatorii de transport feroviar, integrați pe Ghișeul Unic. Schimbări la cumpărarea biletelor
Toți operatorii de transport feroviar, integrați pe Ghișeul Unic. Schimbări la cumpărarea biletelor
Toţi cei şase operatori de transport feroviar de călători care prestează servicii publice sunt integraţi şi activi în sistemul Ghişeul Unic dezvoltat de Autoritatea pentru Reformă...
România va colabora cu Coreea de Sud în sectorul energiei nucleare. Ce prevede documentul semnat în timpul vizitei lui Klaus Iohannis
România va colabora cu Coreea de Sud în sectorul energiei nucleare. Ce prevede documentul semnat în timpul vizitei lui Klaus Iohannis
România şi Coreea de Sud au semnat un Memorandum de Înţelegere privind cooperarea bilaterală în domeniul energiei nucleare, care vizează inclusiv îmbunătăţirea echipamentelor nucleare,...
#Range Rover Sport Romania, #Range Rover Sport configurator, #Range Rover SUV nou , #Masini noi