Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Strategia Renault va pune accent modelele noi

Strategia Renault va pune accent modelele noi

Directorul executiv al constructorului Renault, Carlos Ghosn, a declarat ca strategia Renault va pune accent pe modelele noi. Prezent la Forumul Economic Mondial, Ghosn a spus ca planul pe care il va prezenta pe 9 februarie va avea o puternica componenta bazata pe produs: "Strategia noastra pe termen mediu este practic un plan despre ce avem de facut pentru a extinde si a imbogati oferta de produse Renault".

Ghosn a mai declarat ca, din punct de vedere economic, piata europeana, japoneza si americana vor fi aproximativ la nivelul anului 2005. In schimb, in China, India, Orientul Mijlociu si America Latina va avea loc o dezvoltare importanta.

Din punctul de vedere al lansarilor de noi modele, anul 2006 va fi unul sarac pentru Renault, urmand ca in 2007 sa fie lansate sapte noi modele de automobile.

Renault a anuntat ca va crea cinci regiuni de interes care vor fi conduse de persoane din conducerea actuala a companiei. Directorul filialei Dacia va primi si el un post de conducere intr-una din regiunile considerate cheie de Renault, alaturi de actualul director de productie. Noua regiune pe care cei doi o vor avea in subordine se va numi Euromed si va fi constituita din Europa de Est, Rusia si celelalte tari fost-sovietice, Turcia, Israel si Africa de Nord.

  Masini Noi si Masini Rulate

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1118 ori