Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Porsche Mobility a finantat 1.300 de masini in primele 9 luni

Porsche Mobility a finantat 1.300 de masini in primele 9 luni

Porsche Mobility, parte a grupului Porsche Finance Group, a incheiat 50 de contracte noi pentru finantarea a 1.300 de masini in primele noua luni, mai mult decat dublu fata de acelasi interval din 2008, si estimeaza ca va ajunge la circa 1.600 de masini noi administrare la sfarsitul acestui an, precizeaza NewsIn.

La sfarsitul lui septembrie, Porsche Mobility administra o flota de 3.200 de autovehicule, dintre care unele reprezinta finantari in leasing operational, altele leasing financiar si credit, iar restul apartin unor clienti care au dorit doar administrarea masinilor (fleet management).

"Estimam ca vom inregistra o crestere de 15% in 2010 a flotei de masini administrate", a declarat directorul diviziei de flote al companiei, Bogdan Antohe.

"Pana la sfarsitul acestui an vom recupera circa 100 de masini din contractele care ajung la scadenta, semnate in 2006", a estimat Antohe.

Compania avea la sfarsitul lui septembrie o flota de 2.700 de masini aferente contractelor de leasing operational active, din care 1.300 in 2009. Pana la sfarsitul anului, compania estimeaza sa ajunga pana la 2.900-3.000 de autovehicule finantate.

Compania are in prezent peste 200 de clienti, din care 50 de contracte noi in 2009. Porsche Mobility ofera un nou produs de leasing operational disponibil in toata reteaua de dealeri ai grupului, care se adreseaza si companiilor mici si mijlocii.

In ce priveste Porsche Leasing, compania a finantat prin programul Rabla, de innoire a parcului auto, 130 de masini in leasing financiar, pe langa cele finantate prin credit de Porsche Bank.

De la 1 iulie, persoanele fizice pot achizitiona o masina noua si prin intermediul leasingului financiar, in cadrul programului pentru innoirea parcului auto, iar de la 1 septembrie persoanele juridice pot, de asemenea, sa cumpere masini noi prin programul Rabla.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1576 ori
Citeste mai multe despreporsche mobility masini finantari leasing credit