Noul Opel Astra Sports Tourer, masina ideala pentru orice familie

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 16:55
1388 citiri
Noul Opel Astra Sports Tourer, masina ideala pentru orice familie

Noul Astra Sports Tourer este asteptat cu nerabdare in randul iubitorilor de autoturisme. Opel a primit deja 130.000 de comenzi pentru modelul cu cinci usi si se anunta o varianta de succes.

Noul Sports Tourer se adreseaza in special familiilor si are, printre altele, mai mult spatiu in spate, unde pot fi instalate pana la trei scaune auto pentru copii.

A 10-a generatia a versiunii compacte, noul Sports Tourer vine cu unele modificari care se pliaza mai ales pe nevoile familiilor. Este mai usor cu 190 de kilograme, are suficient spatiu si in spate poate fi instalat cu usurinta un scaun auto pentru copii.

De fapt, producatorul german a creat suficient spatiu pentru trei astfel scaune, o veste excelenta pentru familiile mari.

Noul model are aceleasi dimensiuni ca cel precedent, dar are mai mult spatiu in interior. Volumul total de incarcare a crescut cu 80 de litri, pana la 1.630 de litri, ceea ce ii ofera mult flexibilitate in utilizare.

Sports Tourer poate fi folosit astfel atat in activitatile zilnice, cat si pentru excursiile cu familia, deoarece reuseste sa faca fata unor bagaje serioase, in care puteti instala fara problem un scaun auto pentru copii, fara ca nivelul total sa aiba de suferit.

Automobilul este pus in miscare de motoare diesel si pe benzina cu cilindree cuprinsa intre 1 si 1,6 litri, toate de ultima generatie si suficiente pentru o masina de familie.

La interior, Astra Sports Tourer dispune de tehnologii de ultima ora, cu scaune ergonomice foarte confortabile, cu functii de masaj si ventilatie.

Pentru pasagerii din spate, spatiul este de confortabil. Puteti instala cu usurinta un scaun auto pentru copii, ramanand spatiu suficient chiar si pentru alti doi pasageri.

De remarcat ca scaunele din spate beneficiaza de incalzire. Scaunele din spate spate sunt rabatabile, iar sistemul Flex Organize asigura sine laterale, plase si spatii de depozitare, ceea ce il face ideal pentru excursii.

Noul Astra Sports Tourer incorporeaza, de asemenea, si cele mai multe tehnologii de siguranta, functii care de obicei se gasesc pe automobilele din clasele superioare.

Are un sistem inteligent pentru detectarea obstacolelor, camera video frontala, senzori de parcare, asistenta pentru mentinerea benzii de circulatie, precum si un sistem de avertizare in cazul unui eventual impact iminent, care reduce automat viteza autovehicului pana la 40 km/h.

Per total, Opel a reusit sa scoata un automobil sigur, spatios, confortabil si adaptat mai ales nevoilor celor cu familie mare, care nu folosesc masina fara sa aiba montat in spate macar un scaun auto pentru copii.

In ceea ce priveste scaunele auto pentru copii, la Noriel gasiti o multime de modele, adaptate nevoilor micutilor vostri.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#scaun auto copii, #scaun auto masina , #Masini noi