Mazda6 Takumi in serie limitata, lansata in Romania

Miercuri, 09 Mai 2012, ora 14:47
1165 citiri

Mazda a lansat in Romania modelul in serie limitata Mazda6 Takumi, disponibila in doua versiuni de motorizare, cu preturi de la 22.890 euro, cu TVA inclusa, a anuntat, miercuri, compania.

Pretul include un avantaj client de aproximativ 4.700 euro reprezentat de o reducere de 2.500 euro si echipamente in valoare de peste 2.200 euro.

Modelul are la baza versiunea de serie Mazda6 TE Sport.

"Editia speciala Takumi este disponibila in doua versiuni de motorizare, de 2.0 litri pe benzina (155 CP) si 2,2 litri diesel (129 CP). Ambele motorizari pot fi comandate cu o cutie manuala, in sase trepte. La exterior Mazda6 Takumi este echipata cu pachetul sport compus din grila fata si eleron spate, geamuri fumurii, jante de aliaj de 17 inci si senzori de parcare fata-spate", se arata intr-un comunicat Mazda Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Mazda lansare Romania, #Mazda6 Takumi lansare Romania, #Mazda6 Takumi serie limitata , #Masini noi