Masini economice expuse si disponibile in cadrul showroom-urilor auto Ford Oradea

Luni, 01 Octombrie 2018, ora 17:05
1552 citiri
Masini economice expuse si disponibile in cadrul showroom-urilor auto Ford Oradea

In urma cu aproape un secol si jumatate, Henry Ford visa sa fabrice un automobil fiabil, eficient si cu un pret accesibil. Cum visele devin realitate pentru cei care depun eforturi in acest sens, Henry Ford a reusit sa lanseze pe piata americana de automobile, in anul 1908, un nou model - Ford T.

Putin mai tarziu, la jubileul carierei sale, inventatorul a fost premiat pentru contributia deosebit de importanta in dezvoltarea sectorului auto, caci de la el incolo, acesta nu a mai fost rezervat doar celor cu o situatie financiara extraordinara, ci si publicului larg.

Fie ca esti student, parinte sau pur si simplu iubitor al autoturismelor, in locatiile auto Ford Oradea vei gasi masini eficiente, cu un raport calitate/pret corect. Acesti dealeri auto iti ofera cele mai bune optiuni de masini cu un consum economic.

Prima recomandare cand vizitezi un showroom auto Ford Oradea este SUV-ul Ford Kuga. Varianta Diesel 1.5 TDCi este potrivita, in primul rand, pentru cei care vor sa se bucure de un automobil performant, atractiv si elegant, insa cu un cost redus.

SUV-ul are un consum de 5.9L/100 km in mediul urban, 4.7 L/100 km in cel extra urban si 5.2 L/100km in cel mixt, aceste valori fiind, in ansamblu, mai mici decat cele ale masinilor din aceasta clasa.

De asemenea, consumul este mai mic si datorita functiei de pornire-oprire automate, tehnologie care opreste motorul in timp ce masina stationeaza, fara a opri insa si alimentarea sistemelor esentiale (radio, faruri, bordul etc.).

Designul este unul sofisticat si impunator, intrucat masina are un plafon panoramic, scaune si volan incalzite si un spatiu larg de depozitare. Iar toate detaliile sale sunt bine gandite, de la jantele cu finisaje precise, pana la scaunele foarte comode. Si tocmai pentru ca Ford stie ca un SUV este preferat pentru cei care au nevoie de spatiu, capacitatea portbagajului atinge nivelul de de 1,603 L.

La dealerii Ford Oradea vei gasi, de asemenea, si modelul de oras Ford Focus. Ford Focus 1.0 Ecoboost Titanium are, de asemenea, un consum economic, iar motorul sau a obtinut char si titlul de "Motorul Anului 2012", mentinandu-se, in continuare, in top, cu un consum de 1,0 L EcoBoost si 125 CP, asigurate de doar 3 cilindri.

Noul Ford Focus este disponibil cu o gama de motoare puternice care economisesc insa combustibil, toate completate de cutii de viteze automate, cu 8 trepte de viteza, sau manuale, cu 6 trepte de viteza.

Incapatoare si confortabila, masina este prevazuta cu o serie de tehnologii moderne pentru a oferi protectie in trafic, precum: asistenta la volan, franare rapida, asistenta la parcare, tempomat adaptiv cu functie de pornire-oprire si centrare pe banda de mers. Astfel, masina nu iti va mai oferi doar stres la volan, ci si placerea de a conduce in fiecare zi.

Stim ca poate fi greu sa faci alegerea potrivita atunci cand cauti o masina economica, insa dealerii auto Ford din Oradea iti pot oferi sprijin in acest sens. Consultantii Ford te asteapta oricand pentru un test drive sau pentru stabilirea unui pachet de servicii atractiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#modele Ford, #dealer Ford, #showroom Ford , #Masini noi