Condu cu Uber! 10 motive care te fac sa incerci sa conduci si tu cu Uber!

Marti, 22 Decembrie 2015, ora 10:41
2414 citiri
Condu cu Uber! 10 motive care te fac sa incerci sa conduci si tu cu Uber!
Foto: Uber

In ultimul timp se vorbeste din ce in ce mai mult de Uber, compania privata cu cea mai mare crestere din ultimii ani si care a venit in Romania la inceputul acestui an. Deja sunt inregistrati sute de soferi si zeci de mii de utilizatori doar in Bucuresti.

Am adunat 10 motive pentru care merita sa participi in conceptul de ridesharing pe care il aduce Uber in Romania:

1. Muncesti cand doresti: nu conteaza daca te trezesti devreme sau daca iti place viata de noapte. Uber te lasa sa dormi cat vrei, iti faci singur programul dupa cum doresti.

2. Stii dinainte cine se va urca in masina ta: fara fluieraturi pe strada, fara clienti nedoriti, fara mirosuri neplacute sau bagaje pline de noroi. Vezi profilul clientului tau inainte sa accepti cursa.

3. Banii se platesc saptamanal: nu tranzactionezi bani cash, nu trebuie sa dai rest, toti banii se vireaza automat in cont.

4. Muncesti cat de mult sau de putin vrei: daca vrei niste bani in plus, nici o problema, poti lucra cate ore doresti. Daca ai altceva de facut, nu e nicio problema, nu-ti face nimeni programul.

5. Esti propriul tau sef: nu exista un superior caruia trebuie sa-i dai socoteala.

6. Fara bani gheata. Nu trebuie sa-ti faci griji ca iti va disparea portofelul, ca vei primi bani falsi, ca nu ai sa dai rest sau ca ai neintelegeri cu vreun client care nu stie romaneste. Toate platile calatoriilor cu Uber se fac 100% electronic.

7. Iti maresti cercul de prieteni. Nu conteaza daca esti genul sociabil sau mai introvertit, iti va fi foarte usor sa cunosti oameni noi. Calatorii care folosesc Uber sunt in general oameni deschisi si provin din medii diverse. Vrei sa cunosti vreun cantaret, om de publicitate sau de televiziune? Cu siguranta vei avea ocazia.

8. Uber are grija de tine ca sofer. Cei de la Uber te vor invata cum sa folosesti aplicatia si iti vor oferi suport pentru tot ceea ce ai nevoie, iar in cazul in care intampini dificultati, vor fi acolo sa te ajute.

9. Contribui la schimbarea Bucurestiului. Devenind sofer Uber, contribui la dezvoltarea capitalei si la felul in care oamenii calatoresc si isi utilizeaza autoturismele. Adica pas cu pas catre un oras mai eficient.

10. O sa inveti Bucurestiul pe de rost. Asta inseamna ca vei avea ocazia sa ajungi in locuri interesante din oras, locuri de care nu stiai cu siguranta ca exista. Nu conteaza ca e vreo biblioteca scufundata in care se bea ceaiul in hamac sau un club cu muzica live si spectacole de teatru. Cert este ca vei invata Bucurestiul pe de rost si vei descoperi o multime de locuri noi.

Get Uber

Uber este o companie de tehnologie ce prin intermediul aplicatiei sale conecteaza in timp real soferi parteneri de pe platforma cu utilizatorii aplicatiei. In Bucuresti ofera un serviciu de ridesharing ce pune in legatura pasageri si soferi din aceeasi zona, in timp real. Un sofer UberX poate fi orice persoana care indeplineste cateva conditii, in principal sa aiba o masina personala, peste 21 de ani si sa nu aiba cazier - practic orice persoana care vrea sa imparta costurile de intretinere a unei masini contra unui comision de 25% din totalul cursei.

Economia de sharing ii permite oricui sa isi "imparta" sau inchirieze un bun personal, in acest caz autovehiculul, pentru a-si acoperi costul achizitionarii si intretinerii lui, asa cum de exemplu se face acest lucru cu imobilul, obiecte de uz caznic, camere, video, biciclete, wi-fi sau alte lucruri.

Odata trecut prin procesul de inscriere, soferul partener Uber preia comenzi direct din aplicatie apasand un buton, iar banii intra automat in cont saptamanal. Recent, a aparut si serviciul Select, ce include modele de masini din clasele superioare (cum ar fi Audi, BMW, Mercedes).

Apasa aici pentru a incepe procesul de aplicatie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#Uber Romania, #aplicatie Uber, #soferi Uber , #Masini noi