Cele mai tari masini din 2012 - super-lux si super-sport

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 08:52
8891 citiri
Cele mai tari masini din 2012 - super-lux si super-sport
Foto: luxedb.com

Masinile anului 2012 demareaza in tromba, zgomotos, pentru a atrage de pe acum atentia soferilor innebuniti dupa masinile de lux, super-sport, care nu pot ajunge pe mana oricui. In orice caz, nu oricine si le permite si nu oricine le poate conduce asa cum merita de fapt aceste bijuterii.

Desi multi ar spune ca e pacat de ele, cand ne gandim la drumurile noastre, cu siguranta bolizii prezentati in continuare vor ajunge in goana si pe strazile Romaniei, daca n-au ajuns deja, tinand cont de apetitul consumatorilor romani pentru masini de lux.

BMW Seria 6 Luxe Coupe by Ac Schnitzer

AC Schnitzer a prezentat, anul acesta, la Salonul Auto de la Essen, o noua creatie de rasunet: o versiune imbunatatita, de lux, a modelului BMW Seria 6 Coupe 2012. Masina s-a bucurat de un pachet complet de tuning, care include exteriorul, interiorul dar si motorizarea, arata LuxDB.

Sub capota gasim acum un motor turbo de 4,4 litri, V8, capabil sa dezvolte 540 CP, adica mai mult cu 133 CP decat in varianta originala. Multumita acestui motor puternic, masina "prinde suta" in doar 4,3 secunde, cu 0,6 secunde mai repede decat bolidul de serie. Viteza maxima a ajuns si ea la 325 de kilometri pe ora.

Imbunatatirea acestor performante a necesitat mici modificari, cum ar fi o suspensie mai joasa, frane mai tari si o toba mai sportiva.

Aerodinamica masinii a fost si ea imbunatatita, prin modificari in designul caroseriei, iar interiorul a devenit si el mai sportiv, cu pedale noi, detalii din aluminiu si crom, plus un volan super-sport.

Porsche Panamera GTS 2012

Noul Porsche Panamera GTS vine cu un design uimitor si performante pe masura. Acest sedan in 4 usi are 30 CP in plus fata de Panamera 4S, modelul de baza. Motorul de 4.8 litri, V8, plus pachetul special Chrono ofera o performanta de invidiat: masina accelereaza de la 0 la 100 de kilometri la ora in numai 4,3 secunde. Viteza maxima este de 286 de kilometri la ora.

Interiorul si exteriorul au primit un tratament de exceptie, pentru a rezulta o masina cu un aer sportiv. Vorbim aici de scaune, volan, pedale si modificari subtile ale designului exterior, care fac o mare diferenta, fata de modelul de baza.

Audi TT RS 2012

Cel mai bun TT al tuturor timpurilor - au decis specialistii, care spun ca acest mic coupe este atat de reusit, incat poate concura fara probleme cu celebrul R8 si il poate chiar depasi, fara dificultate. Acest Audi TT RS cantareste numai 1.500 de kilograme, iar motorul sau de 2,5 litri, cu 5 cilindri, ofera 360 CP la 5.500-6.700 de turatii.

Masina accelereaza astfel de la 0 la 100 de kilometri la ora in numai 4,1 secunde. Puterea extrema a motorului ajunge in roti printr-o transmisie manuala in 6 trepte - nu exista varianta cu transmisie automata, pentru acest model, semn ca masina nu este petru oricine - doar pentru soferi super-sportivi, adevarati cunoscatori.

Cu toate acestea, interiorul nu reuseste sa impresioneze. Volanul este mic, imbracat in piele perforata, foarte confortabila, totusi, la fel ca la modelul standard TT.

BMW Seria 6 Coupe 650i 640i 2012

Noul BMW Seria 6 Coupe este extrem de impresionant, din punct de vedere al performantelor. Modelul va fi lansat intai in Europa, iar mai apoi in Statele Unite, unde va fi primit cu mai mult entuziasm decat alte masini din clasa lui, cred expertii.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#masini lux 2012, #auto 2012, #modele auto 2012 , #Masini noi