9ff Cayman CR42

Joi, 01 Iunie 2006, ora 14:31
1450 citiri

Firma 9ff din Dortmund, specializata in modificarea modelelor Porsche au administrat o portie de nerv modelului Cayman S.Modelul 9ff CR42 beneficiaza de un motor de 420 CP care are posibilitatea de a propulsa automobilul pana la 100 km/h in doar 4,4 secunde.

Una dintre cele mai vizibile modificari aduse designului modelului standard sunt jantele sportive, cu prindere centrala, imbracate de un set de cauciucuri cu un profil mic.

Firma 9ff este cunoscuta pentru modificarea unui model Porsche 911 GT3, cu care, chiar seful companiei, Jan Fatthauer, pe circuitul Nardo din Italia, a reusit sa atinga o viteza maxima de 386,7 km/h. Avand o astfel de reusita in spate, cei de la 9ff au fost “obligati” sa realizeze un produs foarte bun pornind de la Cayman-ul de serie.

Firma germana pune la dispozitia doritorilor doua versiuni. Prima este dotata cu un motor de 3,8 litri care dezvolta o putere de 380 CP si versiunea de varf, CR42, dotata cu un motor de 4,1 litri ce dezvolta o putere de 420 CP si un cuplu maxim de 435 Nm.

Desi modelul de serie Cayman S este o masina foarte rapida, versiunea preparata de cei de la 9ff este mai rapida pe acceleratia de pana la 100 km/h cu aproape o secunda. De asemenea, CR42 atinge 200 km/h in numai 14,4 secunde.

In afara de lucrul la Cayman, cei de la 9ff dezvolta un nou supermodel, 9ff-GT1. Modelul este inspirat din GT1-ul celor de la Porsche, firma din Dortmund propunandu-si ca tinta o viteza maxima de 400 km/h, atinsa cu ajutorul unui motor de 900 CP.

  Masini Noi si Masini Rulate

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...