Promotie pe Facebook la modelele MINI

Vineri, 11 Mai 2012, ora 15:10
2058 citiri
Promotie pe Facebook la modelele MINI

Modelele MINI One, MINI Cooper, MINI One Convertible si MINI Cooper Clubman pot fi achizitionate de clienti la preturi avantajoase. MINI Summa Cum Laude este un nou concept inovativ de marketing initiat in Europa Centrala si de Est, cu Romania ca proiect pilot.

Acesta se adreseaza studentilor, tinerilor absolventi, masteranzilor, doctoranzilor si cadrelor universitare. Cei interesati beneficiaza de oferta exclusiv prin intermediul unei aplicatii de Facebook.

MINI Summa Cum Laude isi propune sa valorifice un moment special, cu o valoare afectiva deosebit de mare - achizitionarea primului automobil. MINI este o marca cu o traditie bogata, de peste 50 de ani, dar care a pastrat o imagine tanara, plina de viata.

Oferta pentru modelele MINI One, MINI Cooper, MINI One Convertible si MINI Cooper Clubman are in prim-plan un avantaj client de pana la 6700 Euro.

Toate modelele beneficiaza de cea mai noua oferta de finantare MINI Financial Services: MINI Select. In aceste conditii, MINI One este disponibil la un pret de 10.550 euro fara TVA sau o rata de la 65 euro fara TVA.

Campania este valabila pentru 249 de automobile si dureaza pana la 1 septembrie 2012.

MINI Summa Cum Laude se bazeaza pe un mecanism unic, care isi propune sa foloseasca potentialul viral al Social Media. Pentru a beneficia de oferta, cei interesati trebuie sa acceseze o aplicatie dedicata de Facebook, la adresa http://www.firstmini.me sau prin http://www.facebook.com/MINI.Romania.

Utilizatorul trebuie sa creeze si sa posteze o carte postala MINI pe propriul profil Facebook si sa invite doi prieteni in program pentru a debloca cuponul. Cu acesta utilizatorul poate beneficia de MINI Summa Cum Laude la orice dealer MINI din Romania. Suplimentar, acesta trebuie sa faca dovada inmatricularii intr-un program universitar, sa prezinte diploma de absolvire sau sa faca dovada ca este cadru universitar.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#modele MINI preturi avantajoase, #modele MINI studenti masteranzi, #modele MINI doctoranzi profesori, #oferta avantajoasa modele MINI , #Masini ieftine