Leonardo DiCaprio investeste intr-un producator de automobile electrice

Joi, 05 Iulie 2012, ora 20:35
1530 citiri
Leonardo DiCaprio investeste intr-un producator de automobile electrice

Actorul american Leonardo DiCaprio, cunoscut pentru pasiunea cu care militeaza pentru diverse cauze ecologiste, a investit in compania Fisker Automotive, care produce automobile electrice de lux.

In 2011, starul american a devenit primul posesor al modelului 2012 Fisker Karma, considerat unul dintre automobilele cele mai prietenoase cu mediul inconjurator din intreaga piata auto, informeaza express.co.uk.

Actorul s-a asociat cu directorii companiei care produce acest automobil hibrid de lux, iar acestia vor sprijini la randul lor organizatia de caritate a starului american, Leonardo DiCaprio Foundation.

"Fundatia mea sprijina eforturile depuse pentru un viitor sustenabil pentru planeta noastra si pentru toti locuitorii ei. Sunt incantat sa colaborez cu Fisker Automotive pentru a promova acest obiectiv comun", a declarat DiCaprio intr-un comunicat de presa.

Leonardo DiCaprio si-a infiintat in 1998 propria fundatie, care militeaza pentru diverse cauze ecologiste, precum protejarea animalelor salbatice si a padurilor de pe Terra.

Cantaretul Justin Bieber si fosta iubita a lui DiCaprio, actrita Blake Lively, se numara si ei printre posesorii unor automobile produse de compania Fisker Automotive.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#investitii Leonardo DiCaprio, #Leonardo DiCaprio automobile electrice, #investitii Fisker Automotive, #piata automobile electrice , #Masini electrice