BMW i9, super-masina care apare o data la 100 de ani

Sambata, 02 August 2014, ora 00:00
7696 citiri
BMW i9, super-masina care apare o data la 100 de ani

Centenarul BMW din 2016 ar putea fi marcat de lansarea celui mai puternic model hibrid de pana acum, BMW i9, o varianta noua si imbunatatita a performantului model i8.

Este vorba despre o noua super-masina marca BMW, care poate fi alimentata de la priza, cu un design cel putin la fel de impresionant si futurist ca i8, dar mai puternic, potrivit Luxuo.

Noul coupe va fi echipat cu un motor electric si unul pe benzina, care impreuna vor depasi performantele modelului i8, varful gamei hibrid, de 362 CP.

Mai mult, BMW i9 va accelera de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 4 secunde, o performanta exceptionala pentru o masina hibrid. Viteza maxima? Cel putin 250 km/h, cat poate atinge ultimul model.

Modelul aniversar va fi realizat din materiale extrem de usoare, cum ar fi aluminiul si fibra de carbon, pentru a obtine o greutate cat mai scazuta si performante inalte.

Daca, pentru lansarea BMW i8, Louis Vuitton a produs o serie limitata de genti care se asorteaza cu masina, abia asteptam sa vedem ce va aduce in plus modelul i9, lansat intr-un moment deosebit pentru marca germana, care aniverseaza 100 de ani de existenta, in 2016.

Nu in ultimul rand, nemtii trebuie sa dea lovitura cu modelul i9, pentru ca nu vor mai avea dreptul la o noua sansa, cel putin nu sub acest nume - pentru ca Hyundai a inregistrat deja marca i10, BMW trebuie sa se opreasca la i9.

Dar se ne amintim cum arata modelul i8, lansat anul trecut, si sa ne gandim oare cum va arata in 2016 noul i9:

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#BMW i9 coupe hibrid, #BMW i9 centenar, #BMW i9 aluminiu carbon, #BMW i9 hibrid electric , #Masini electrice