Vezi cum arata noul Mercedes CLS in tinuta de seara!

Sambata, 05 Iulie 2014, ora 00:00
4437 citiri
Vezi cum arata noul Mercedes CLS in tinuta de seara!
Foto: GT Spirit

Mercedes a lansat oficial pachetele optionale Sport si Night, pentru cea de-a doua generatie a gamei de lux CLS 2015.

Daca vrei si mai mult de la noul CLS, acum poti opta pentru un look sportiv sau pentru o tinuta de seara, adica pentru un plus de testosteron sau mai multa eleganta si rafinament, arata GT Spirit.

Pachetul Sport iti aduce jante de 18 inchi in culoarea Himalaya grey, precum si jante de 19 inchi, intr-o diversitate de noi modele interesante.

Vei avea si suspensii sport incluse, discuri de frana mai mari pe fata si etriere gravate cu sigla Mercedes-Benz, precum si doua tevi noi de esapament din otel inoxidabil, daca alegi acest kit.

Din fericire, nu-l vei putea cumpara si pentru modelul CLS500. De ce din fericire? Pentru ca acest model vine deja in versiunea standard cu pachetul Night, o varianta si mai interesanta de echipare superioara, disponibila doar pentru linia AMG.

Acest kit optional vine cu geamuri spate fumurii si oglinzi laterale negre, iar conturul geamurilor, grila fata, splitterul frontal si spoilerul spate sunt negre si lucioase, pentru cei care-si doresc un Mercedes elegant, asortat la smokingul pe care-l poarta.

Si acest pachet include jante de 18 si 19 inchi, iar piesa de rezistenta este grila din fata, care a fost schimbata complet si imbogatita cu niste insertii din plastic, ce seamna izbitor cu diamantele, pentru a sublinia ca este vorba despre un facelift extrem de luxos.

O alta deosebire vine tot zin zona frontala, unde vei gasi un spoiler modificat, cu prize de aer si faruri redesenate, care suporta si optiunea Multibeam LED, cea mai noua tehnologie pentru iluminare de la Mercedes.

Daca nu te poti hotari ce sa alegi, dintre pachetele Sport si Night, le poti lua pe amandoua, unul pentru zi si altul pentru seara.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Mercedes CLS Night Package 2015, #kit CLS Night, #kit Mercedes facelift , #Masini de lux