Vezi ce surprize aduce noua gama Mercedes-Benz GLA

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 00:00
5452 citiri
Vezi ce surprize aduce noua gama Mercedes-Benz GLA
Foto: Mercedes

Primavara aceasta se anunta perfecta pentru cei care intentioneaza sa cumpere un SUV din segmentul auto premium, deoarece Mercedes tocmai a lansat noua sa gama GLA.

SUV-ul Mercedes GLA se remarca printr-o tinuta mai impunatoare, ajutat si de formele robuste ale caroseriei, dar modificarile se extind si pe partea de motorizare, ca si in designul interior al masinii.

Varful de lance al seriei este noul Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC, disponibil acum si intr-o versiune de echipare eminamente sportiva, intitulata Yellow Night.

Renumita companie auto germana se mandreste cu faptul ca niciun alt producator auto nu ofera o gama mai vasta de motorizari la nivelul segmentului din care face parte GLA - de la modelul de baza, Mercedes-Benz GLA 180d, cu 109 CP, pana la modelul Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC.

O noua aparitie la nivelul gamei de motorizari pe benzina o reprezinta GLA 220 4MATIC. Cu o putere de 184 CP si un cuplu maxim de 300 Nm, aceasta se incadreaza intre cele doua motoare de 156 CP si 211 CP.

Sistemul de filmare 360 grade poate inregistra activitatea din jurul masinii, imaginile captate putand fi redate fie integral, fie intr-un format de afisaj divizat in 7 mini-ecrane, toate pe ecranul multimedia din echiparea masinii.

Printre cele 7 unghiuri diferite disponibile se regaseste si o perspectiva de ansamblu, care compileaza datele primite de la 4 camere: din fata si spatele masinii, respectiv din oglinzile exterioare.

Interiorul noului GLA a fost stilizat cu maiestrie folosind materiale de calitate ridicata, evidentiate de noile huse de scaune si elementele decorative, cat si de panourile de control cu finisaje din crom.

Noile tehnologii introduse in computerul de bord al SUV-urilor GLA dau un plus de siguranta in rulaj, masina putand sa franeze singura in caz de pericol sau sa avertizeze atunci cand soferul are nevoie de o pauza de odihna.

In plus, Mercedes-Benz preia si comenzi pentru personalizarea SUV-ului dorit de tine, variantele optionale vizand atat partea de motorizare, cat si designul interior si sistemul de suspensii al masinii.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#masini lux, #SUV Mercedes GLA, #SUV urban Mercedes , #Masini de lux