Transforma-ti masina intr-un birou de lux

Sambata, 25 Aprilie 2015, ora 00:00
4825 citiri
Transforma-ti masina intr-un birou de lux
Foto: Digital Trends

Despre SUV-ul de top al suedezilor de la Volvo am tot vorbit in ultima vreme. In primul rand, XC90 este cel mai sigur automobil de pe piata, dupa ce i-au fost adaugate o serie de sisteme de protectie de ultima ora.

In al doilea rand, este un SUV care poate imbraca la interior forma unei masini de lux sau sport, dupa dorinta proprietarului.

Acum, suedezii pluseaza din nou si dezvaluie conceptul XC90 Lounge Console, care impinge automobilul direct in clasa executive, arata Digital Trends.

Pana la prezentarea Volvo XC90 Lounge Console, cand te refereai la un automobil din clasa executive erai tentat sa privesti direct spre limuzinele Mercedes sau BMW.

Ei bine, noul Volvo poate concura cu succes in fata masinilor de lux germane prin confortul asigurat de modificarile aduse in proiectul Lounge Console.

Eliminarea scaunului pasagerului creeaza un spatiu liber suplimentar menit sa-ti ofere o noua experienta in calatoriile cu masina.

Spatiul interior iti aduce tot confortul unei calatorii la clasa I.

In locul scaunului pasagerului ai la dispozitie un suport care iti permite sa te relaxezi ca intr-un fotoliu.

Adaugarea unui display de 17 inchi asigura o vizionare perfecta a programelor sau filmelor preferate.

Partea din fata este dotata cu un minipantofar mascat, in care iti poti depozita incaltamintea, iar spatiul suplimentar este imbogatit de adaugarea unei casete pentru ceasuri, o masuta de machiaj cu oglinda si o spatiu de depozitare pentru bijuterii si alte accesorii accesorii.

Motorizarea automobilului este aceeasi ca la modelele "clasice", ceea ce transforma SUV-ul tau intr-un birou mobil elegant, economic si performant.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#concept Volvo XC90 Lounge Console, #SUV gama executive, #dotari interior Volvo XC90 , #Masini de lux