Tiriac scoate la plimbare masinile de colectie de Ziua Americii

Miercuri, 01 Iulie 2015, ora 14:29
2109 citiri
Tiriac scoate la plimbare masinile de colectie de Ziua Americii
Foto: Tiriac Collection

Pe data de 4 iulie 2015, cu ocazia Zilei Nationale a Statelor Unite ale Americii, galeria Tiriac Collection organizeaza o parada a masinilor de colectie la care participa autovehicule de exceptie apartinand unor renumite marci americane precum Ford, Chevrolet, Dodge, Chrysler, Lincoln, Cord sau Packard, produse intre anii 1930 si 1970.

Nu mai putin de zece masini vor putea fi admirate de bucuresteni in intervalul orar 11:00 - 13:00, parcurgand in coloana un traseu care va avea ca punct de plecare sediul galeriei Tiriac Collection de pe Calea Bucurestilor nr. 289, din Otopeni.

Masinile isi vor continua plimbarea pe Sos. Bucuresti - Ploiesti, Sos. Kiseleff, Str. Ion Mincu, B-dul Aviatorilor, B-dul Maresal Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Sos. Kiseleff, Sos. Bucuresti - Ploiesti, B-dul Dr. Liviu Librescu - Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, traseul finalizandu-se tot la Tiriac Collection, unde masinile vor ramane expuse in exteriorul galeriei pentru a fi admirate de doritori.

Aflate in stare perfecta de functionare, la parada vor participa doua modele Ford, un DeLuxe din 1939 si un Thunderbird cu an de fabricatie 1957, un Chevrolet Corvette din 1958, un Dodge Charger din 1968, doua modele Chrysler, Imperial din 1933 si Town & Country din 1949, un Lincoln Continental Cabriolet din 1948, un Packard Super Eight din 1936, un Cadillac Series 62 Convertible din anul 1950 si modelul Cord 812 Custom Beverly din anul 1937, proaspat castigator al Concursului de Eleganta Auto de la Sinaia, editia 2015.

Tiriac Collection, singura colectie personala de masini din Romania deschisa publicului, gazduieste in prezent 150 de exponate, auto si moto, din care 46 poarta semnatura unor renumite marci americane precum Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Cord, Duesenberg, Ford, Stutz, Willys, Packard, Pierce Arrow, Pontiac, Lincoln sau Harley Davidson.

Cei care vor alege sa viziteze galeria in intervalul 3-5 iulie 2015, sfarsit de saptamana dedicat Zilei Nationale a SUA, vor fi intampinati cu floricele de porumb si isi vor putea face fotografii alaturi de machete infatisandu-i pe Elvis Presley si pe presedintele american John F. Kennedy, insotiti de cate un automobil din colectie reprezentativ pentru fiecare dintre cei doi.

Galeria Tiriac Collection poate fi vizitata de vineri pana duminica in intervalul orar 10:00-20:00. Costul biletului este de 15 lei pentru adulti si de 7,5 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Copiii cu varsta de pana la 6 ani inclusiv beneficiaza de acces gratuit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#Tiriac Collection, #parada masini Tiriac, #masini colectie Tiriac Ziua Americii , #Masini de lux