Surprize de la Lamborghini: Bolidul Huracan imbraca haina noua

Sambata, 21 Noiembrie 2015, ora 00:00
2778 citiri
Surprize de la Lamborghini: Bolidul Huracan imbraca haina noua
Foto: Wikimedia

2016 se anunta un an important pentru fanii Lamborghini. Huracan, una dintre cele mai bine vandute masini sport din istoria firmei italiene va primi o serie de update-uri de ultima generatie.

Bolidul va avea mai multe dotari de ultima ora care vor imbunatati manevrabilitatea masinii, eficienta consumului, dar si caracteristicile de lux, anunta portalul Luxatic.

Poate una dintre cele mai importante functii va fi cea a dezactivarii unui grup de cilindri al puternicului motor V10 de 5,2 litri, optiunea fiind activata atunci cand masina ruleaza pe drumuri drepte, imbunatatind astfel consumul si reducand noxele emise de bolid.

Ad Personam, programul special conceput de firma italiana pentru personalizarea cabinei masinii iti va permite sa alegi cele mai bune optiuni si dotari pe care le vrei incluse pe consola de bord a supermasinii tale.

La interior vei beneficia si de un sistem audio Sensonum de 390 de wati, cu 10 canale de amplificare pentru cele 10 boxe introduse in cabina.

Bolidul Huracan ramane cantonat in aceeasi zona de lux si performanta, dar comportamentul masinii pe sosea este mult imbunatatit prin aceste tehnologii superioare adaugate, iar confortul oferit de masina creste in functie de dorintele clientului.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Lamborghini Huracan, #masini sport, #masina lux, #update Huracan 2016 , #Masini de lux