Surprize auto de lux pentru 2016. Iata modelele care promit sa faca senzatie anul viitor! (II)

Miercuri, 30 Decembrie 2015, ora 15:40
5367 citiri
Surprize auto de lux pentru 2016. Iata modelele care promit sa faca senzatie anul viitor! (II)
Foto: sub5zero

Pentru pasionatii auto, aparitia unei noi masini de lux este o surpriza similara cu gasirea cadoului dorit sub bradul de Craciun. Iata ca, anul acesta, Mosul se arata darnic cu ei si le vesteste lansarea in 2016 a nu mai putin de 10 modele auto de lux.

Cele mai asteptate modele ale anului 2016 poarta numele unor branduri celebre, iar dotarile lor, cu finisaje care imbina eleganta pielii naturale sau a lemnului nobil cu noi tehnologii aduagate la bord sunt in masura sa-ti atraga atentia, arata Luxatic.

Primele 5: Surprize auto de lux pentru 2016. Iata modelele care promit sa faca senzatie anul viitor!

Mercedes Maybach Pullman

Daca numele Mercedes este sinonim cu luxul, Maybach este egalul opulentei in lumea auto. Prin urmare, Mercedes Maybach Pullman este o limuzina capabila sa reprezinte etalonul suprem in lumea producatorilor de masini.

Foto: Top Speed

Cu un sasiu mai lung decat al altor limuzine, inclusiv al celebrelor Rolls Royce, Maybach Pullman se prezinta cu un interior spatios caracterizat de finisajele din piele fina.

Luxul opulent redat de limuzina germana are un pret de pornire de peste 455.000 euro.

Jaguar F-Pace

Este primul SUV iesit din mainile constructorilor britanici de la Jaguar, iar acestia au reusit sa scoata la iveala o eleganta masina de lux.

Foto: Cars on the Road 2016

Jaguar F-Pace nu este doar o jucarie SUV destinata mediului urban, desi aspectul elegant al masinii te poate induce in eroare. SUV-ul a fost testat in conditii destul de dure, iar motorul sau in 4 cilindri si cutia de viteze automata cu 8 trepte au demonstrate ca fac fata diverselor provocari.

Pentru aproape 37.000 de euro, Jaguar F-Pace se dovedeste o alegere inteleapta pentru a te bucura de o masina puternica si cu stil.

Maserati Alfieri

Maserati este un nume legendar in lumea iubitorilor de masini, iar Alfieri reprezinta o reintoarcere la stilul clasic al masinilor sport italiene.

Foto: Like Automotive

Noul Alfieri reprezinta o variant imbunatatita a modelului pus deja in vanzare pe piata europeana, beneficiind de un motor turbo V8 si un sistem E-boost care sporesc performantele masinii.

Pe piata americana, Maserati Alfieri 2016 este asteptat sa aiba un pret de pornire de 75.000 de dolari.

BMW Seria 5/M5

M5, cel mai nou model adaugat de BMW in Seria 5 reprezinta o imagine clara a luxului si performantei.

Foto: Car Zone Review

Un nou motor de 2 litri in patru cilindri imbunataste performantele masinii, iar interiorul stilat si aparatura digitala introdusa la bord fac toti banii. Adica vreo 55.000 de euro.

Audi TT Sportback

Divizia de lux a Volkswagen nu are de gand sa se dea invinsa atat de usor, asa ca Audi a pregatit un nou TT Sportback.

Foto: German Car Forum

Motorul turbo de 2 litri in 4 cilindri este extrem de puternic si produce nu mai putin de 400 CP, iar interiorul masinii este caracterizat de finisaje de lux si noi tehnologii introduce pentru siguranta pasagerilor.

Pretul modelul TT Sportback de la Audi pleaca de la 41.000 de euro.

M.J.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#masini lux 2016, #pret masini lux, #limuzina Maybach Pullman , #Masini de lux