Surprize auto de lux pentru 2016. Iata modelele care promit sa faca senzatie anul viitor!

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 00:00
5488 citiri
Surprize auto de lux pentru 2016. Iata modelele care promit sa faca senzatie anul viitor!
Foto: my.carid

Pentru pasionatii auto, aparitia unei noi masini de lux este o surpriza similara cu gasirea cadoului dorit sub bradul de Craciun. Iata ca, anul acesta, Mosul se arata darnic cu ei si le vesteste lansarea in 2016 a nu mai putin de 10 modele auto de lux.

Cele mai asteptate modele ale anului 2016 poarta numele unor branduri celebre, iar dotarile lor, cu finisaje care imbina eleganta pielii naturale sau a lemnului nobil cu noi tehnologii adaugate la bord sunt in masura sa-ti atraga atentia, potrivit Luxatic.

Lexus SC

Japonezii de la Lexus au recurs la remodelarea masinilor din seria SC, neuitand sa adauge si motoare mai puternice coupe-ului de lux.

Foto: Future Car Release

Lexus SC va beneficia de doua tipuri de motorizari: un V-8 de 5 litri care produce 500 CP si un motor similar cu un sistem dublu-turbo capabil sa asigure o forta de 600 CP masinii.

Coupe-ul beneficiaza si de o forma aerodinamica mai eleganta decat predecesorul sau, iar pretul este asteptat sa porneasca de la 90.000 de euro.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Noul Grand Cherokee Trackhawk produs de Jepp este in masura sa ridice stacheta in segmentul SUV-urilor. Masina beneficiaza de un motor Fiat-Chrysler Hemi V8 de 6,2 litri care asigura o forta de 707 CP.

Foto: Jeep.press

In ciuda masivitatii, Trackhawk poate atinge 100 km/h in doar 3,5 secunde, lasand in urma alti competitori din aceasta clasa. Pretul unui Grand Cherokee Trackhawk va incepe de la 63.500 euro.

Mercedes C-Class Coupe

Unul dintre cele mai populare modele scoase pe piata de Mercedes-Benz capata o noua forma, C-Class Coupe 2016 avand doar 2 portiere si un propulsor de 2 litri turbo in 4 cilindri capabil sa produca 241 CP.

Foto: Release Price 2016

Luxul interior ramane in gama obisnuita pentru masinile Mercedes, iar daca adaugam faptul ca masina beneficiaza de o cutie de viteze automata in 7 trepte si un sistem de tractiune mixt, pe spate si 4X4, atunci pretul de start al coupe-ului Mercedes, 41.000 euro, ti se va parea un chilipir.

Alfa Romeo Giorgio Sedan

La polul opus, italienii de la Alfa Romeo au decis sa ia una dintre cele mai populare masini sport, Giulia, si sa o transforme intr-un sedan incapator pentru o familie intreaga.

Foto: Motor Compass

Rebotezata Giorgio Sedan, masina beneficiaza de 4 poretiere si un interior decorat intr-un stil mult mai luxos.

O parte din nervozitatea Giuliei a ramas ascunsa sub capota sedanului Alfa Romeo, unde un motor turbo V-6 asigura 503 CP.

Alfa Romeo Giorgio are cateva atuuri ascunse fata de coupe-ul Giulia: o mai buna distributie a greutatii si un sistem de suspensii imbunatatit.

Pretul sedanului Alfa Romeo va pleca de la 68.000 de euro.

Lincoln Continental 2016

Esti obisnuit sa spui Lincoln Continental si sa te gandesti automat la masivele limuzine americane. Lincoln Continental 2016 iti va schimba cu siguranta aceasta preconceptie.

Foto: Top Cars Release Dates

Modelul Lincoln Continental pregatit de Ford pentru anul viitor are o silueta aproape sport, cu linii subtile adaugate caroseriei si un motor turbo de 3 litri, cu o cutie de viteze in 9 sau in 10 trepte, in functie de referintele tale.

Nici pretul nu este de lepadat, producatorii anuntand ca Lincoln Continental 2016 va avea un pret de plecare de 60.000 de dolari.

Urmareste Business24.ro pentru partea a doua a materialului, in care vom prezenta urmatoarele 5 lansari de senzatie ale anului 2016!

M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#masni lux 2016, #Lincoln Conbtinental coupe Mercedes C Class, #Alfa Romeo Giorgio, #Lexus SC, #Jeep Grand Cherokee , #Masini de lux