Six Senses: Un Rolls Royce care iti incanta simturile

Sambata, 11 August 2012, ora 00:00
2187 citiri
Six Senses: Un Rolls Royce care iti incanta simturile

Rolls Royce Ghost Six Senses este o editie limitata a modelului Ghost, o masina care emana luxul prin fiecare element de constructie. Dincolo de motorul de 6,6 litri in V12, care atinge 100 de kilometri la ora in 4.9 secunde si o capacitate de franare tot atat de precisa, Six Senses a fost creata pentru a rasfata atat vazul, auzul, mirosul, gustul, simtul tactil si "individualismul".

Business24 a stat de vorba cu oficialii Automobile Bavaria, singurul service autorizat Rolls-Royce Motor Cars pe o raza de 1.000 de kilometri, cei care iti pot oferi informatii in cazul in care vrei sa iti cumperi o astfel de masina, evident, pe comanda.

"Masina a fost prezentata la Beijing, ca o propunere pentru milionarii chinezi care au vizitat expozitia. Constructorul si-a propus sa arate ca toate simturile pot fi antrenate de o versiune speciala dedicata detaliilor. Rolls-Royce Ghost Six Senses ridica standardele de lux la un nivel nemaiintalnit pana acum pentru un model de dimensiunea lui", ne-au spus acestia.

Chiar daca modelul de la Salonul Auto Beijing 2012 este un unicat, daca esti interesat de un Rolls Royce Ghost la fel echipat poti comanda masina exact dupa aceleasi specificatii. Trebuie sa stii, insa, ca nu exista schimbari la capitolul caracteristici tehnice fata de modelul in serie Ghost.

In ceea ce priveste valoarea acestui model, "masina este nepretuita, cel putin pana acum" si nu a fost pusa in discutie o eventuala productie in serie pentru Six Senses, sustin reprezentantii Rolls Royce din Romania.

"Cele sase simturi la care face referire Rolls Royce Ghost Six Senses sunt vazul, auzul, mirosul, gustul, simtul tactil si inca unul specific masinilor de lux Rolls Royce: individualismul. Denumirea aleasa reflecta transpunerea acestora intr-un concept cu totul special. Acest al saselea simt reprezinta un amestec al tuturor celor cinci simturi umane pe care masina incearca sa-l emita cu atata eleganta", spun oficialii romani.

Masina este vopsita cu o vopsea speciala Carrara White, are jante cu un design aparte, fiind decorata in interior cu vopsea speciala Walnut Burr.

Pielea naturala, tratata dupa o metoda originala, cu care este decorat intreg interiorul asigura o aroma inconfundabila dar si o desfatare pentru simtul tactil. Tot pentru o atingere placuta, covorasele si mocheta au fost facute din lana.

Pentru a satisface si simtul gustului, designerii au creat un mini-bar dat si un acoperis panoramic ce asigura o ambianta unica.

Sistemul audio este "ascuns" sub tapiteria din piele, si iese la suprafata sub forma unor "exciter-speakers" ce creeaza o ambianta de auditorium atunci cand stai pe bancheta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
#Rolls Royce Ghost Six Senses, #Rolls Royce Ghost Six Senses comanda, #caracteristici Rolls Royce Ghost Six Senses , #Masini de lux