Senzatii unice: Uite cum a tunat Vilner o limuzina Mercedes AMG S63!

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 00:00
7457 citiri
Senzatii unice: Uite cum a tunat Vilner o limuzina Mercedes AMG S63!
Foto: Luxatic

Credeai ca luxul oferit de limuzinele de serie Mercedes AMG S63 e punctul culminant al senzatiei de confort pe care ti-l poate oferi acesta masina de lux?

Ei bine, designerii de la Vilner tin sa iti dea peste cap tot sistemul de valori in materie de opulenta traita la bordul unui automobil, folosindu-se de un model S63 AMG modificat radical si botezat simplu: The King, anunta Luxatic.

Mda, odata ce ai apucat sa conduci bestia opulenta denumita Mercedes AMG S63, ramai cu impresia ca senzatia data de sofatul acestei limuzine nu poate fi depasita de un alt automobil din clasa sa.

Cel mai probabil, acest lucru tinde sa fie adevarat, daca ne referim strict la modelele de serie existente pe piata. Cand vine vorba de tuning auto de lux insa, specialistii in domeniu arata ca limitele pot fi depasite in mod surprinzator.

The King, modelul de Mercedes AMG S63 tunat in atelierele Vilner, este o dovada "vie" in acest sens.

O prima diferenta o sesizezi inca de la intrarea in limuzina unicat, al carei interior vine acum invelit aproape in totalitate in piele neagra Alcantara pusa bine in evidenta de contrastul coloristic al cusaturilor pe alb.

A, si sa nu uitam, pana si portbagajul "regelui" limuzinelor Mercedes este invelit in piele neagra.

Bordul evita clasicul design cu furnir din lemn natural intalnit in majoritatea limuzinelor Mercedes pentru a expune un mult mai intunecat material de tip Piano Gloss Black.

Atentia surprinzatoare data si celor mai mici detalii de la interior si imaginatia uluitoare a designerilor Vilner fac ca ideea de opulenta in stil Mercedes sa faca un neasteptat pas in fata, lasand deschisa usa si pentru alte surprize la fel de promitatoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#tuning masini, #masini lux, #limuzina Mercedes AMG S63, #Mercedes AMG S63 The King, #design auto Vilner , #Masini de lux