Rolls Royce Wraith - cand moda intalneste eleganta stilului clasic

Sambata, 23 Mai 2015, ora 00:00
1850 citiri
Rolls Royce Wraith - cand moda intalneste eleganta stilului clasic
Foto: Luxatic

Sa detii un Rolls Royce este o dovada de eleganta conservatoare, in cel mai pur stil britanic. Sa detii un Rols Royce Wraith "Inspired by Fashion" este o mostra de rafinament extrem, insa.

Masina este conceputa sa imbine inteligent cochetaria creatiilor de moda cu eleganta clasica, robustetea si fiabilitatea unui brand auto de lux, arata Luxatic.

Totul la Wraith este gandit sa-ti taie rasuflarea, inclusiv combinatia clasica de culori alb si negru.

Limuzina straluceste pe dinafara ca un iceberg plecat maiestuos intr-o calatorie pe mari.

La interior, contrastul dat de albul arctic si negru se combina placut cu petele de culoare adaugate broderiilor realizate pe tapiteria tetierelor sau cu linia eleganta a volanului in trei culori.

Wraith-Inspired by Fashion a fost lansat de curand la Institutul Pratt din New York, iar reactia publicului nu s-a lasat asteptata.

Liniile desavarsite ale caroseriei si finisajele de lux din interior fac din acest model una din cele mai ravnite creatii Rolls Royce ale momentului.

Matasea, pielea naturala si lemnul nobil sunt materiale care definesc stilul clasic RR, dar in acest caz combinatia si paleta atragatoare folosite in decorarea spatiului interior al limuzinei Wraith dau o nota moderna masinii de lux.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#limuzina Rolls Royce Wraith, #serie limitata Rolls Royce, #moda limuzine Rolls Royce , #Masini de lux