Noul Range Rover: Calatoreste ca la clasa I, intr-un SUV de lux

Sambata, 02 Noiembrie 2013, ora 00:00
15147 citiri
Noul Range Rover: Calatoreste ca la clasa I, intr-un SUV de lux
Foto: Luxury Launches

Land Rover lanseaza in doar cateva zile noul Range Rover Autobiography Black cu ampatamentul extins, primul SUV de genul acesta pe care-l construieste in ultimii 20 de ani si probabil cel mai scump si mai pretentios din lume.

Noul Range Rover cu dotari de lux isi va face prima aparitie in lume chiar marti, 5 noiembrie, la Dubai International Motor Show.

Desi Range Rover nu este tocmai o masina mica, producatorii au iesit in intampinarea celor care-si doresc cel mai mare si mai puternic SUV din parcare cu aceasta versiune alungita.

Pasagerii din spate au castigat 14 centimetri in plus de loc la picioare si scaune care se pot inclina pana la 17 grade, plafon panoramic si jaluzele automate, pentru cei care vor un plus de discretie, in cazemata pe patru roti.

Noul Range Rover va avea astfel cele mai comode si mai luxoase scaune instalate vreodata pe un SUV construit inclusiv pentru teren accidentat. Acestea permit 18 reglaje ale pozitiei si stiu sa-ti faca masaj.

In centru se afla o consola din lemn, care ascunde mese pliante imbracate in piele, cu deschidere electrica, un compartiment special unde iti poti tine sampania la rece.

Senzatia unei calatorii la clasa intai este completata de ecranele de 10,2 inchi montate in tetierele scaunelor din fata, dar si de sistemul audio Meridian si de cele 10 setari diferite pentru iluminarea interiorului.

Toate caracteristicile exclusiviste din interiorul noului Range Rover vor fi tradate la exterior doar de caroseria in doua culori, bara din fata si prizele de aer laterale, de stopurile spate redesenate si jantele speciale de 21 sau 22 de inchi, disponibile doar pentru acest model.

Pachetul de lux se numeste "Black" pentru a sublinia ca este vorba despre o editie speciala, dar masinile sunt disponibile in mai multe culori, inclusiv pe alb.

Practic, noul Range Rover Autobiography Black, cu ampatamentul extis, iti aduce confortul si luxul pe care le ofera doar Bentley si Rolls Royce, pe o masina de teren.

Editia va fi limitata la numai 100 de exemplare, care vor fi disponibile din martie 2014, la preturi de circa 200.000 de euro fiecare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
Americanca Janna, stabilită de mai bine de cinci ani în România, a captat atenția pe TikTok prin demontarea stereotipurilor comune despre țara noastră. Clipul ei este viral acum cu peste...
#Range Rover Autobiography Black, #Range Rover Wheelbase, #Range Rover lung , #Masini de lux