Noul Mercedes-Benz 2016 GLC uimeste de la prima aparitie

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 00:00
7382 citiri
Noul Mercedes-Benz 2016 GLC uimeste de la prima aparitie
Foto: Mercedes Benz

Germanii de la Mercedes au prezentat in premiera mondiala SUV-ul care va inlocui vechile modele GLK.

Mai mare, mai economic, mai performant, mai elegant - ce ti-ai mai putea dori in plus de la un SUV de lux Mercedes?

2016 GLC este o aparitie de senzatie in randul masinilor de teren produse de compania germana facandu-se remarcat printr-o imagine cu totul noua, potrivit Luxury Launches.

Dupa ce si-a facut intrarea in segmentul SUV-urilor de dimensiuni medii cu GLK, contracarand invazia Audi Q5 si BMW X3, Mercedes continua sa atace aceasta nisa de piata cu un produs ireprosabil: SUV-ul 2016 GLC.

Noul vehicul de lux se face remarcat din prima, abandonand formele rigide ale gamei GLK pentru finetea liniilor curbe, aerodinamice, care definesc caroseria noului model.

Este o caracteristica pe care designerii firmei germane sunt hotarati sa o pastreze pentru mai toate modelele care vor iesi pe piata in urmatorii 10 ani, iar estetica este de-adreptul fermecatoare.

De altfel, prima experienta in tovarasia SUV-ului hybrid GLC te va lamuri ca acesta impartaseste doar putine lucruri cu predecesorul sau. Spatiul interior este mai mult mai generos prin noile dimensiuni pe care le imbraca masina.

Cu toate acestea, greutatea sa este redusa cu aproape 50 de kilograme fata de modelele GLK, ceea ce face din Mercedes-Benz 2016 GLC un adevarat bolid al gamei sale.

Este si mult mai economic in consum fata de predecesorul sau, in varianta standard motorul de doi litri in 4 cilindri reusind sa produca 241 CP.

Luxul si tehnologia de ultima ora sunt doua lucruri pe care Mercedes le-a combinat perfect intotdeauna, asa ca nu vei fi dezamagit de stilul pe care il adopta noul Mercedes GLC.

Noua combinatie de la interior poate defini stilul de lux la care sa te astepti in viitorul apropiat de la Mercedes.

Consola de bord este realizata intr-un mod care imbina atragator farmecul clasic al lemnului nobil cu dotari digitale de ultim moment.

Experienta superioara pe care o transmite designul interior este completata de grija aratata detaliilor, performantele tehnologiei digitale incorporate in bordul masinii si de alte cateva dotari care confera confort si siguranta pentru pasageri.

Mai mult, gratie noilor sale dimensiuni, Mercedes GLC si-a imbunatatit si performantele offroad.

Ceea ce inseamna ca viitoarea ta masina va putea fi impinsa fara mila pe drumuri de munte sau pe plaje pustii, mai ales ca pretul modelului standard este estimat la 44.506 euro.

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
#SUV Mercedes GLC, #masina teren Mercedes, #noua gama Mercedes GLC, #masina lux Mercedes , #Masini de lux