Noul Jaguar XF: Limuzina sport pe care vei dori s-o conduci chiar tu

Sambata, 12 Mai 2012, ora 00:00
4961 citiri
Noul Jaguar XF: Limuzina sport pe care vei dori s-o conduci chiar tu

Noul Jaguar XF este limuzina sport care se potriveste personalitatii tale. O alegere de suflet, noul XF a devenit un competitor serios pentru tripleta teutona: BMW, Audi si Mercedes.

Noul model Jaguar XF a fost desemnat in luna februarie "Cea mai buna masina" ("Best car") din categoria sa, de catre "Auto Motor und Sport", din Germania. In plus, predecesoarele sale lansate in 2008 au castigat patru ani consecutiv premiul "Best Executive Car".

Noul model Jaguar XF introduce cateva premiere, dintre care noua motorizare de 2.2l diesel, 190 CP, cutia automata cu opt rapoarte (in loc de sase, cum era pana acum) si sistemul "stop/start" sunt cele mai importante.

Ce Jaguar XF alegi?

Daca vrei si tu un Jaguar XF, ai de ales intre mai multe propulsoare, printre care un diesel de 2,2 litri, evident, cel mai vandut la noi, dar din toamna si 2 litri benzina, ce dezvolta 240 CP si un V6 de 3 litri, in doua configuratii: 340 CP si 380 CP.

Contrar tendintelor in industria auto, cei de la Jaguar nu se gandesc si la o varianta hibrida pentru gama de modele. Deocamdata.

Jaguar XF, o alegere emotionala

Pe o piata dominata de limuzinele germane, o limuzina premium "Made in UK" pare o investitie riscanta. Totusi, daca nu risti, nu castigi, iar posesorul de Jaguar cu asta se alege: un mare castig.

Reprezentantii marcii in Romania spun ca Jaguar XF este un competitor redutabil pentru limuzinele germane din segmentul sau, fapt dovedit de cele peste 100 de premii primite.

In fond, Jaguar este o alegere emotionala, care se distinge in clasa sa prin eleganta si stil.

Si totusi, de ce sa nu-mi iau o limuzina germana?

Ce primesti in plus la Jaguar, pe langa tehnologia de ultima ora? Pe langa inovatie tehnologica, Jaguar reprezinta un brand cu o traditie de peste 75 ani, materiale de cea mai buna calitate, atentie pentru detalii si respect fata de cumparator.

Iar daca te simti "comun" intr-un XF, lucru greu de crezut, poti opta pentru un pachet cu dotari extra. Jaguar XF ofera cumparatorului sau o mare libertate de configurare si personalizare, astfel incat sa-i asigure exclusivitatea dorita.

Cele patru nivele de echipare in care XF este disponibil - Luxury, Premium Luxury, Portfolio si sportivul XFR - pot satisface cerintele si pretentiile celor care doresc sa fie unici, sportivi si inovativi.

Pe langa inovatiile tehnologice, Jaguar iti acorda respect si atentie, oferindu-ti finisaje de cea mai buna calitate, piele naturala cusuta manual si ornamente interioare din lemn veritabil.

Clientul Jaguar: Atent la detalii, rafinament si istoria brandului

Daca stim cu arata clientul de "bavareza", nu prea am vazut cum se prezinta posesorul de Jaguar. Iar reprezentantii marcii in Romania il descriu ca pe o persoana rafinata, cu gusturi exlusiviste, care stie sa aprecieze un brand de renume si un stil consacrat timpuriu.

Tipologia clientului Jaguar este una diferita fata de cea a competitiei, de aici si caracterul elitist al brandului britanic.

Atentia la detalii, rafinamentul si istoria brandului, toate acestea, spun cei de la Jaguar Romania, reprezinta doar o parte din calitatile pe care clientul de marcii britanice le gaseste, si apreciaza.

Pentru ca stim ca imaginea conteaza foarte mult la cei care se plimba in BMW sau Mercedes, am incercat sa aflam daca si la posesorul de Jaguar primeaza imaginea. Nu! Nu imaginea conteaza, chiar daca ai fi tentat sa crezi asta.

Performanta si designul sunt definitorii pentru aceasta marca, spun cei de la Jaguar; aceste caracteristici au consacrat brandul Jaguar de-a lungul anilor, si l-au ajutat sa fie pe cat de impozant, pe atat de "diferit".

Cu toate acestea, si la capitolul dotari, Jaguar se poate mandri. Detaliul si grija cu care este construit fiecare element il transforma intr-o masina de care te indragostesti la prima vedere.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Jaguar XF, #marca birtanica, #motorizari performante, #performanta si design , #Masini de lux