Noua generatie Range Rover 2013, prezentata oficial (Foto)

Joi, 16 August 2012, ora 17:25
3631 citiri
Noua generatie Range Rover 2013, prezentata oficial (Foto)

Producatorul auto britanic Land Rover a prezentat imaginile oficiale cu urmatoarea generatie de modele ce urmeaza sa fie lansate in 2013. Noul model este mai mare si mai usor decat predecesorul sau, beneficiind si de o serie de upgradari de ordin tehnic.

Noua generatie Range Rover 2013 a fost proiectata si realizata pe o structura din aluminiu care este cu 39% mai usoara decat cea din otel, prezenta la modelele actuale, potrivit Luxuo.

Modelul Range Rover cu motor V8 de cinci litri, comercializat in prezent pe piata americana, are o greutate de aproximativ 318 kilograme, mai usoara decat modelul precedent.

Gama Range Rover 2013 a primit o serie de upgradari si un spatiu cu 12 centrimetri mai mare pentru intinderea picioarelor, comparativ cu modelul aflat acum in trafic.

Motorul de gama nu a fost schimbat, fiind vorba tot de modelele V8 care functioneaza pe benzina, TDV6 si TDV8 pe baza de motorina.

Mai multe specificatii tehnice si informatii despre pret vor fi prezentate odata cu lansarea oficiala a modelului Range Rover 2013 la Salonul Auto de la Paris, eveniment ce se va desfasura in septembrie.

Livrarile catre clienti vor demara la inceputul anului 2013.

Producatorul auto Land Rover este detinut de compania indiana Tata Motors, facand parte din grupul Jaguar Land Rover. Tata Motors a cumparat de la Ford marcile Jaguar si Land Rover, in 2008, in schimbul sumei de 2,5 miliarde de dolari.

Land Rover si Jaguar au un plan de investitii in valoare de 12 miliarde de dolari, care se deruleaza pe cinci ani, si un posibil parteneriat cu Chery Automobile, pentru a-si spori vanzarile pe piata din China.

Tata Motors si-a marit castigurile dupa ce Jaguar si Land Rover au atins cele mai mari vanzari lunare din intreaga lor istorie, in martie. In primul trimestru al acestui an, Tata Motors a anuntat un profit record de 1,1 miliarde de dolari, cu mult peste estimarile analistilor de 683 milioane de dolari.

Constructorul auto indian a declarat ca isi va dubla cheltuielile anuale pentru dezvoltarea de noi produse si va investi 2,4 miliarde de dolari in marcile Jaguar si Land Rover in urmatorii cinci ani.

Scopul acestor investitii este lansarea a 40 de noi modele de catre Land Rover si Jaguar.

Jaguar Land Rover impulsioneaza profitul Tata Motors

Actionarii Jaguar Land Rover, tentati de o Oferta Publica Initiala

Evoque: Un SUV Premium pentru pasiunea ta

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#noua gama Range Rover, #Range Rover 2013, #Land Rover modele noi, #Range Rover 2013 specificatii , #Masini de lux