Masinile de lux, vedetele Salonului Auto de la Geneva (Galerie Foto)

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 12:45
2955 citiri
Masinile de lux, vedetele Salonului Auto de la Geneva (Galerie Foto)

Masinile de lux sunt exponatele aflate in centrul atentiei la Salonul Auto de la Geneva, in conditiile in care marii producatori au adus sub lumina reflectoarelor modele cu care sa impresioneze atat publicul larg, cat si concurenta.

Ferrari, Alfa Romeo, Volkswagen sau Renault sunt doar cativa din constructorii care vor prezenta in premiera mondiala sau europeana la Geneva peste 130 de noi modele adaptate pentru toate categoriile iubitorilor de masini, de la pasionatii de viteza si curse, la cei interesati de outdoor sau masinile de familie, transmite AFP.

Supermasina McLaren P1

McLaren s-a inspirat din universul Formula 1 pentru noua sa supermasina P1, echipata cu un motor de 900 de cai putere. Astfel ea poate atinge o viteza maxima de 350 de kilometri pe ora si accelereaza de la 0 la 200 kilometri pe ora in sapte secunde. Pretul unui model McLaren P1 este un milion de euro.

Ferrari F150: toate modelele au fost deja vandute

Ferrari F150 vine sa inlocuiasca legendarul model Enzo, iar toate cele 499 de modele au fost deja pre-comandate chiar inaintea lansarii sale. Pretul se anunta similar cu cel al McLaren P1.

Alfa Romeo prezinta noul 4C

Micul coupe dotat cu 240 de cai putere va fi pus in vanzare pana la sfarsitul lui 2013. Producatia sa anuala va fi limitata anual la doar 2500 de modele, iar Fiat, proprietarul marcii, are incredere ca Alfa Romeo 4C va reprezenta relansarea sa pe piata americana a masinilor de lux.

Lamborghini Veneno, masina de trei milioane de euro

Veneno reprezinta surpriza Lamborghini, care apartine acum Volkswagen, pentru aniversarea unei jumatati de secol de existenta a marcii. Pretul sau este de 3 milioane de euro, iar singurele trei modele deja produse au fost vandute.

Rolls-Royce Wraith, masina fantoma

Rolls-Royce (parte a grupului BMW) prezinta Wraith, noul sau coupe, care se anunta a fi cel mai puternic model de pana acum al constructorului britanic.

Un Bentley mai rapid: Flying Spur

Bentley, care apartine acum Volkswagen, va lansa noua versiune a modelului Flying Spur, prezentat a fi cel mai rapid model cu patru usi din istoria sa.

Lexus IS 300h, tehnologie de ultima ora si design impresionant

Lexus, marca de lux a constructorului japonez Toyota, aduce sub lumina reflectoarelor modelul hibrid IS 300h, care combina tehnologia de ultima ora cu un design impresionant.

Automobilul aduce in prim plan atentia sporita pe care Lexus o are in proiectarea unor masini cu linii sportive si mai dinamice. Versiunea ce va fi pusa in vanzare in acest an in Europa va fi echipata cu un pachet F Sport, care include caracteristici speciale de design atat la exterior, cat si la interior.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#masini lux Salon Geneva, #Salon Auto Geneva 2013, #lansari Salon Auto Geneva, #masini Salon Geneva 2013 , #Masini de lux