Jaguar XE: Eficienta maxima cu 300 km/h (Video)

Sambata, 02 August 2014, ora 00:00
1686 citiri
Jaguar XE: Eficienta maxima cu 300 km/h (Video)

Jaguar a dat publicitatii noi detalii despre lansarea modelului XE, cea mai asteptata masina a anului, care promite sa schimbe pentru totdeauna brandul de lux.

Jaguar XE va fi lansat oficial pe 8 septembrie, la Londra, inainte de a fi expus la Salonul Auto de la Paris, din octombrie, iar anul viitor va incepe sa ajunga in reprezentantele auto din intreaga lume, potrivit Luxuo.

Producatorii sustin ca Jaguar XE va fi cea mai eficienta masina lansata vreodata sub acest nume, multumita tehnologiilor de ultima ora si materialelor folosite. Astfel, noul model din clasa sedan compact premium a fost realizat intr-o proportie foarte mare din aluminiu, pentru a fi mai usor si mai manevrabil.

Producatorii au creat un nou tip de suspensie spate, numit Integral Link, special pentru acest model, care ar urma sa marcheze renasterea brandului Jaguar. In acelasi timp, suspensia fata este o varianta noua si imbunatatita a celei de pe Jaguar F-Type.

Sasiul va avea in compozitie aluminiu in proportie de 75%, iar producatorii sustin ca, pana in 2020, trei sferturi din materialele folosite vor fi reciclate.

Jaguar XE va putea sa depaseasca viteza 300 de km/ora, dar va lasa in urma emisii de CO2 de numai 100g/km, multumita structurii sale usoare si optimizarilor surprinzatoare legate de consum si noxe.

Noul Jaguar XE va concura cu noul BMW Seria 3, deci pretul sau va fi unul relativ scazut, pentru performantele oferite. Iar in mod sigur nu va semana cu niciun alt Jaguar facut vreodata, deci merita sa-l urmaresti si sa-i faci de-acum un loc in garaj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#Jaguar XE lansare, #Jaguar XE 2015, #Jaguar XE aluminiu , #Masini de lux