Jaguar ti-a pregatit cel mai usor si rafinat model: XE

Sambata, 08 Martie 2014, ora 00:00
1990 citiri
Jaguar ti-a pregatit cel mai usor si rafinat model: XE

Jaguar a pregatit o surpriza special pentru doamne, de 8 martie. Va lansa Jaguar XE, un model sport sedan rafinat, de dimensiuni medii, "incitant de privit, extraordinar de condus si de practic de avut", spun oficialii producatorului.

Jaguar XE este primul model din categoria sa ce are caroserie de aluminiu si va fi produs avand la baza conceptul C-X17, prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, in 2013.

"Noul Jaguar XE este, pana la ultima fibra, un Jaguar modern; mai compact ca dimensiune, dar de mare impact vizual. Clientii vor avea asteptari foarte ridicate de la un model Jaguar de dimensiuni medii - trebuie sa fie practic si sa isi pastreze caracterul premium.

Nu uitam nicio clipa faptul ca proiectam un Jaguar, ceea ce inseamna ca acesta trebuie sa fie la fel de incitant de privit, de extraordinar de condus si de practic de avut. Avem convingerea ca am indeplinit intocmai acest deziderat prin crearea modelului Jaguar XE", sustine Ian Callum, cel care a si realizat designul modelului.

Masina va fi dotata in premiera cu motor Ingenum, noua serie de motoare de la Jaguar, in 4 cilindri, de 2 litri, in variantele benzina si diesel.

"Noul centru de productie va fabrica o noua serie de motoare premium, foarte usoare, avand un coeficient mic de frecare si emisii scazute, pe benzina si motorina. Primele motoare produse sub denumirea Ingenium vor fi folosite pentru dotarea noilor modele Jaguar XE, ce vor fi date in productie la finalul acestui an", a declarat Dr. Ralf Speth, Chief Executive Officer Jaguar Land Rover.

Noile motoare vor permite vehiculelor Jaguar sa ofere performante de elita, inclusiv viteze maxime de peste 300km/h si emisii CO2 cu valori mai joase de 100g/km, se arata in comunicatul producatorului.

Modelul XE va fi lansat, la nivel global, la mijlocul anului 2015, moment in care ar trebui sa vina si in Romania, mai aproape de tine.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Jaguar XE, #lansare Jaguar XE, #Jaguar sedan sport , #Masini de lux