Ferrari "croieste" masini personalizate

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 10:12
4906 citiri
Ferrari "croieste" masini personalizate
Ferrari 599 GTO, o masina care costa 410.000$ si are 650 de cai putere

Ferrari ofera scaune acoperite cu casmir sau exterior aurit in modele unicat, pentru clientii pretentiosi.

Programul a inceput in septembrie si va duce la cresterea pretului unui autoturism cu pana la 60%, potrivit companiei cu sediul in Maranello, Italia, citata de Bloomberg.

"Exclusivitatea materialelor si nivelul de servicii cer un pret special. Clientul are o masina 100% unica, ce ii reflecta alegerile", spune Nicola Boari, seful de marketing de la Ferrari.

Programul li se adreseaza celor pentru care o masina de 400.000 de euro si 650 de cai putere nu este destul de exclusivista.

Ferrari ofera trei game de baza: Classica, ce aduce detalii vintage inspirate de Ferrari GT, Scuderia, care se bazeaza pe materiale de inalta tehnologie ca fibra de carbon sau kevlarul si Inedita ce vine cu materiale moderne, inspirate din moda vestimentara.

Clientii care vor o masina unica trebuie sa se duca la atelierul special de la sediul din Maranello, unde un designer ii va ajuta sa-si "croiasca" autoturismul.

Ferrari cauta noi surse de venit, deoarece productia pentru 2011 este limitata la 7.000 de modele pe an, ca sa ofere exclusivitate. Castigurile vor aduce o gura de oxigen pentru grupul Fiat, ce nu reuseste sa se impuna pe segmentul lui de piata si se bazeaza pe subsidiara Ferrari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#modele Ferrari personalizate, #Ferrari casmir, #dotari lux Ferrari , #Masini de lux