Descopera noul Bentley EXP 10 Speed 6. E dragoste la prima vedere!

Sambata, 13 Iunie 2015, ora 00:00
3190 citiri
Descopera noul Bentley EXP 10 Speed 6. E dragoste la prima vedere!
Foto: Bentley Motors

N-ai cum sa nu te indragostesti de noua creatie a designerilor de la Bentley. EXP 10 Speed 6 este doar un concept, dar asta nu-l va opri pe un impatimit al motoarelor sa-si puna inima pe tava in fata noului Bentley si sa se roage sa intre in productie.

Designerii companiei s-au concentrat pe conturarea unor noi forme, care sa defineasca stilul viitoarelor modele sport Bentley, iar rezultatul este cuceritor de-a dreptul, arata site-ul Bentley Motors.

"Cand evaluez o masina sport aplic o logica simpla. Daca nu te indragostesti de ea la prima vedere, rezultatul este un esec", explica Sang Yup Lee, omul responsabil de conceptele constructorului auto din Marea Britanie.

EXP 10 Speed 6 respecta intru totul stilul clasic al masinilor sport: forme musculoase, dar atletice ale caroseriei, doua locuri la interior si tehnologie revolutionara.

Nu avem niciun detaliu despre pret, data lansarii sau motorizarea bolidului cu forme sexy, dar Bentley EXP 10 Speed 6 promite sa rupa inimi atat in showroom-uri, cat si pe sosele.

Interiorul este definit de finisaje elegante, o simetrie perfecta a cabinei automobilului si tehnologie de varf adaugata atat in consola de bord, cat si in cotiere si alte spatii utile din interior.

Luxul etalat cu generozitate interiorului masinii reuseste sa nu devina opulent prin adaugarea unor elemente cu aspect usor futurist, asa cum sunt insertiile metalice printate 3D si consola de bord cu un display intuitiv de 12 inchi.

In cadrul show-ului Concorso d'Eleganza Villa D'Este, automobilul a castigat premiul pentru design, pentru infatisarea sa atragatoare, care rezuma intr-un singur model stilul legendar al masinilor Bentley.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#masina sport Bentley, #concept Bentley EXP 10 Speed 6, #prezentare concept car Bentley , #Masini de lux