Decapotabile de top - cele mai scumpe si luxoase din lume

Sambata, 31 August 2013, ora 00:00
5795 citiri
Decapotabile de top - cele mai scumpe si luxoase din lume
Foto: Luxo

Prinde ultimele raze de soare ale verii la volanul unei decapotabile de lux, cum putini isi permit sa conduca.

Pentru ca modele mai ieftine, de 20 sau 40.000 de euro vedem deja pe toate drumurile, Business24 iti prezinta cateva dintre cele mai scumpe si mai impresionate decapotabile din lume, care cer un plus de rafinament si eleganta, pe langa semnatura ta in dreptul celor sase cifre ale pretului.

Audi R8 Spyder - de la 117.000 de euro

Construit de producatorii de top care stau si in spatele Porsche Boxster, Lamborghini Gallardo si Bugatti Veyron, Audi R8 Spyder a imprumutat cate ceva de la fiecare, dar rezultatul este complet diferit.

Aceasta decapotabila este pusa in miscare de un motor V10, de 525 CP, iar cutia sa de viteze cu dublu ambreiaj este cea mai performanta din lumea.

In mod surprinzator pentru o decapotabila, care de obicei este suficient sa arate bine si sa coste mult, masina este extrem de fiabila si de practica.

Ferrari California - de la 176.000 de euro

Modelul California incalca una din regulile de baza ale marcii Ferrari si are motorul V8 montat in fata, nu in mijloc, pentru a lasa loc si pentru acoperisul strans.

Cu toate acestea, are toate caracteristicile unui Ferrari adevarat si poate accelera de la zero la 100 de kilometri la ora cat ai clipi, dupa care mai ai de facut doar un pas pana la viteza maxima de 310 kilometri la ora.

Bentley Continental GT Speed Convertible, de la194.500 de euro

Aceasta masina este detinatoarea titlului de cea mai rapida decapotabila cu doua usi si patru locuri din lume.

Interiorul somptuos a fost desenat cu rafinament si discretie, iar pasagerii nici nu-si vor da seama daca rulezi su 100 sau cu peste 200 de kilometri la ora, chiar daca mergi cu ea decapotata.

Mercedes SL 65 AMG - de la 195.000 de euro

Cei care s-au urcat la volanul acestui bolid sau l-au vazut la drum intins spun ca seamana cu o masina iesita direct dintr-un circuit de curse, scapata pe sosea.

Motorul scoate un zgomot inconfundabil, care aduce cu urletele unei escadrile intregi de avioane de vanatoare, dar luxul etalat la interior iti taie rasuflarea.

Masina este dotata si cu o multime de solutii tehnice de ultima generatie, cum ar fi un sistem performant pentru evitarea coliziunilor si pilotul automat ghidat prin radar.

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe - de la 350.000 de euro

Pentru a-ti cumpara aceasta masina trebuie sa ai neaparat si un sofer, dar asta nu inseamna ca nu te poti urca si tu la volan. Iti poti plimba linistit si cativa prieteni ori familia, pentru ca spatiul din spate este foarte generos.

Acoperisul acestei decapotabile te fereste de caldura si zgomote mai bine decat izolatia unei case de rand, spun cei care au apucat deja sa dea o tura cu Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe si au ramas impresionati.

Daca vrei sa te implici personal in ingrijirea acestei bijuterii, capacul din spate este realizat din lemn de teak si trebuie dat cu ulei din cand in cand, la fel cum se procedeaza cu lemnaria unui iaht de lux.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#decapotabile lux, #top decapotabile 2013, #masini decapotabile lux , #Masini de lux