Cum poti da mai mult stil unui Morgan Plus 8? Il duci la bulgari

Sambata, 23 Mai 2015, ora 00:00
3476 citiri
Cum poti da mai mult stil unui Morgan Plus 8? Il duci la bulgari
Foto: Luxatic

Nimeni nu poate spune ca un roadster Morgan nu are personalitate. Insa, daca tot vrei sa iei in evidenta, musai sa faci un drum pana la bulgari.

Nu neaparat pentru a starni invidia vecinilor de peste Dunare cu simpatica masina britanica, ci pentru a da o infatisare stilata interiorului roadsterului tau.

Vilner este un atelier de design din Bulgaria, iar rezultatele obtinute in retapitarea cu piele a automobilelor nu lasa loc niciunui comentariu, arata Luxatic.

Morgan Plus 8 este ultimul proiect iesit din mainile artistilor de la Vilner si, trebuie sa recunosti, atragatoarea masinuta britanica are un plus de farmec dupa ce a trecut prin atelierul mesterilor bulgari.

Alura clasica a masinii sport este completata de bogatia coloristica si a senzatiilor date de pielea naturala, combinatia fiind devastatoare pentru inima oricarui automobilist pasionat.

O adevarata opera de arta pare sa fi iesit din mainile designerilor bulgari, raritatea exemplarului Morgan Plus 8, iesit intr-o serie de doar 100 de unitati, fiind dusa acum spre aerul rarefiat al unicitatii.

De la stralucirea argintie a caroseriei vei descoperi cu uimire ca, odata ce te apropii de Morgan, interiorul incepe sa devina mult mai bogat.

Designerii Vilner au combinat jocul de culori al nuantelor de rosu si negru intr-un model care degaja caldura si intimitate.

Pe langa pielea adaugata din plin interiorului masinii sport, toate accesoriile metalice au fost inlocuite sau lustruite pentru a da un plus de stralucire cockpitului si bordului.

Inclusiv volanul are o infatisare noua, fiind o combinatie de lemn nobil cu insertii metalice, care se asorteaza perfect cu ceasurile de bord si caroseria Morganului.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#retapitare masina lux, #design interior Morgan Plus 8, #model unicat Morgan Plus 8 , #Masini de lux