Cum e sa mergi la un picnic cu Bentley Bentayga (Video)

Sambata, 10 Octombrie 2015, ora 00:00
3378 citiri
Cum e sa mergi la un picnic cu Bentley Bentayga (Video)
Foto: Bentley Motors

Bentley Bentayga nu doar ca este cel mai rapid SUV si cel mai luxos vehicul de teren, dar se poate transforma si in cea mai eleganta masina pentru un picnic stilat.

Un nou accesoriu Mulliner, cosul de picnic Linley, transforma opulentul automobil intr-un vehicul perfect pentru o iesire la iarba verde, anunta Luxury Launches.

Nici nu se putea o mai buna asociere intre doua branduri care sa reflecte luxul opulent. Mulliner pur si simplu transforma elegantul SUV Bentley intr-o masina cu aspect prietenos, numai buna de o escapada in natura.

Cosul de picnic Linley creat de Mulliner este special conceput pentru a se potrivi in portbagajul SUV-ului Bentley Bentayga.

Cu o atentie deosebita acordata detaliilor, cosul de picnic Mulliner Linley se dovedeste un accesoriu menit sa intensifice aspectul elegant al masinii.

Fie ca te duci in parc, in varful muntelui sau la malul marii, acest accesoriu isi va dovedi utilitatea.

Mulliner Linley contine seturi de lux de tacamuri, pahare si farfuri menite sa dea o nota cat mai eleganta unei iesiri la iarba verde. Unul dintre compartimente adaposteste vesela din colectia Sublime Collection of Havilland.

Alaturi vei regasi tacamuri de argint din seturile Alta Robbe si Berking, precum si un elegant cutit pentru branzeturi Somerset Laguiole.

In celalalt compartiment se afla racitorul care include un suport cromat pentru sticlele de sampanie si patru cupe din cristal, toate fiind pastrate la o temperatura de 8 grade celsius.

Atentia acordata detaliilor se regaseste in fiecare linie de finisaj a setului Mulliner Hamper Linley, elegantul cosul de picnic creat pentru Bentley Bentayga and farmec oricarei clipe de relaxare petrecuta in natura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#SUV lux, #Bentley Bentayga, #cos picnic Mulliner Linley, #accesorii Bentley , #Masini de lux