Configureaza online Bugatti Veyron, pe gustul tau

Luni, 26 Decembrie 2011, ora 18:04
2251 citiri
Configureaza online Bugatti Veyron, pe gustul tau

Bugatti Veyron este une din cele mai exclusiviste masini de pe planeta, pe care numai ce foarte bogati, care reusesc sa intre pe listele de asteptare pentru livrare, au norocul sa o poata conduce.

Producatorul de masini a lansat de curand un program de configurare online, potrivit Bugatti.com.

Programul pune la dispozitie orice culoare imaginabila, atat pentru interior cat si pentru exterior, iar produsul final creat de utilizatori pe site poate fi vazut din orice unghi.

In interior, toate elementele pot fi schimbate, de la logo-ul de pe consola centrala la culoare centurii de siguranta, existand peste 20 de optiuni disponibile pentru tapiteria de interior.

De la lansarea sa din 2005, Bugatti Veyron s-a bucurat de toata atentoa presei si de admiratia pasionatilor de masini, incantati de puterea, viteza si designul sau.

Versiunea Buggati Veyron Super Sport reprezinta cea mai rapida masina de strada din lume, cu o viteza maxima de 431 km/h, in timp ce versiunea standard poate ajunge la viteza maxima de 408 km/h.

De asemenea, masina beneficiaza de un motor W16 de 8.0 litri, cu 16 cilindri, 4 valve si de ambreiaj dublu DSG care schimba viteza in mai putin de 159 de milisecunde.

Pretul unui Bugatti Veyron Super Sports se ridica la circa 2 milioane jumatate de dolari, in timp ce taxa anuala pentru aceasta masina este de 1.132 de euro, iar costurile de energie la un kilometraj de 20.000 de kilometri se ridica la circa 8.500 de euro, la un pret de combustibil de 1,62 euro/ unitate de facturare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#bugatti veyron, #configurare online Bugatti, #masini lux Bugatti , #Masini de lux