Cinci masini stilate care te vor face sa te simti ca Jay Leno

Sambata, 29 Octombrie 2011, ora 00:00
2888 citiri
Cinci masini stilate care te vor face sa te simti ca Jay Leno
Sursa: gizmodo.md

Cunoscutul prezentator de emisiuni Jay Leno are o colectie impresionanta de masini. Nu trebuie sa dai o avere pe modele vechi sau pe bolizi cu sute de cai putere, ci doar sa alegi masina potrivita cu stilul tau. Business 24 iti propune cateva modele.

Daca vrei sa te simti ca un star de la Hollywod, atunci trebuie sa iti cumperi modelul Lincoln MKZ Hybrid. Nu te lasa influentat de cei care spun ca masina seamana prea mult cu Ford Fusion.

Expertii Forbes titreaza ca acest Lincoln este extrem de confortabil, pentru calatorii lungi si ca poti beneficia de siguranta oferita de divizia premium a celor de la Ford.

Noul MKS are o suspensie auto-adaptiva, un sistem de entertainment mai avansat si comenzi vocale. Pretul porneste de la 34.000 de dolari.

O masina mai "agresiva", cu mai multa personalitate este Dodge Challenger SRT.

Bolidul are parti comune cu Mustang si Camaro, dar motorul mult mai puternic al Dodgeului le surclaseaza. Constructorul american a "ingramadit" sub capota un motor V8 de 6,4 litri, ce dezvolta nu mai putin de 470 cai putere. Costul incepe de la 37.000 de dolari.

La polul opus, daca ai prefera o masina mult mai mica, te-ai putea orienta catre un

Fiat 500C, un cabriolet cochet. Ai putea chiar cauta noul model Fiat 500 C in varianta Gucci, facut impreuna cu renumita casa de moda.

Pentru acesta din urma vei plati aproximativ 20.000 de euro, dar vei primi amprenta casei de design vestimentar si toate accesoriile Gucci, de la embleme pana la modificarile pe plansa de bord.

Cadillac CTS-V Coupe si Chevrolet Volt sunt alte doua modele recomandate de Forbes.

Prima este un bolid cu un motor V8 de 6,2 litri supraalimentat. Cumparatorii noului model CTS-V Coupe pot alege intre doua transmisii cu sase trepte, una manuala si alta automata cu schimbarea treptelor de viteza de la padelele din spatele volanului.

Chevrolet Volt foloseste puterea electrica ca sursa primara de energie, datorita unei baterii litiu-ion de 16 kWh in forma de T. Chevrolet Volt costa minim 41.950 euro, conform promotor.ro.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Tesla solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru Elon Musk. Suma uriașă la care se ridică
Tesla solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru Elon Musk. Suma uriașă la care se ridică
Tesla Inc. solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru CEO-ul Elon Musk, evaluat la 56 de miliarde de dolari. De asemenea, compania a propus relocarea sediului...
#top masini lux, #masini lux, #masini eco friendly, #masini electrice , #Masini de lux