Cele mai scumpe limuzine de lux blindate

Luni, 23 Iulie 2012, ora 14:14
8240 citiri
Cele mai scumpe limuzine de lux blindate

Msinile de lux reprezinta alegerea favorita a celebritatilor. Unele celebritati aloca sume mari de bani pentru siguranta lor, iar acestea implica si cumpararea unor masini blindate.

Cele mai scumpe masini blindate cumparate de personalitatile care activeaza in diverse domenii au preturi de pornire de 200.000 de dolari si pot ajunge la 1,4 milioane de dolari, potrivit The Richest People.

Puteti vedea mai jos care sunt cele mai scumpe masini blindate de pe piata:

Mercedes-Benz S-Guard

Mercedes-Benz are propria linie de masini blindate de lux, S-Guard 600, modelele valorand peste 1,4 milioane de dolari. Aceste masini pot rezista focurilor de arma trase de lunetisti din apropiere, grenadelor propulsate de rachete si proiectilelor de mare viteza.

Mercedes-Benz S-Guard are un motor V12 de 5,5 litri, pe benzina, care dezvolta 517 CP. Masina atinge 48 km/h in patru secunde.

Audi A8 Security

Modelul blindat Audi A8 Security este acoperit de otel, titaniu si kevlar, elemente care ii confera invincibilitate la focurile de arma puternice. Masina ii protejeaza pe pasageri si de foc sau atacuri chimice.

Audi A8 Security are un motor W12 de 450 CP, pe benzina, si poate atinge 100 km/h in mai putin de cinci secunde. Pretul acestei masini variaza intre 685.000 si 1.000.000 de dolari.

Bentley Mulliner Division

Aceasta masina de lux costa 400.000 de dolari si poate rezista la focuri de arma puternice, atacuri chimice si atacuri cu explozii lansate din orice parte. Carcasa blindata este realizata de companie Mulsanne.

Masina ajunge la 60 km/h in cinci secundesi poate atinge o viteza maxima de 296 km/h, datorita motorului sau Twin Turbocharged de 6,7 litri, care dezvolta 505 CP. Motorul masinii functioneaza pe benzina.

Maybach 62S

Modelul Maybach 62S costa 352.000 de dolari si are integrata o carcasa blindata produsa de compania suedeza Rijck. Masina opreste focurile puternice trase de lunetisti de la zece metri departare. Inginerii au reusit sa realizeze aceasta performanta fara sa schimbe designul exterior si interior al masinii.

Maybach 62S are motor V12 Biturbo 5980cc care dezvolta 620 CP si functioneaza pe benzina. Masina atinge 96 km/h in cinci secunde.

BMW 7 Series High Security

BMW 7 Series High Security are un pret de 350.000 de dolari, iar greutatea adaugata masinii nu ii afecteaza manipularea si acceleratia.

Acest model BMW poate respinge proiectile trimise cu viteza si atacuri chimice. Are si un rezervor de gaz care se sigileaza singur in momentul in care masina este atinsa de un glont. BMW 7 Series High Security are un motor V1 de sase litri, pe benzina, care dezvolta 535 CP. Masina atinge 96 km/h in sase secunde.

Popemobile

Papamobilul costa 311.000 de dolari, este protejat impotriva gloantelor si poate face fata oricarei forme de atac biologic sau chimic. Chiar si in momentul in care face pana de cauciuc, masina poare atinge o viteza de 112 km/h.

Papamobilul are un motor Mercedes-Benz V8 de cinci litri, functioneaza pe benzina si poate ajunge la 96 km/h in sase secunde.

Conquest Knight XV

Modelul Conquest Knight XV costa 310.000 de dolari, este construit din otel calit cu aripi si bare de protectie din fibra de sticla din kevlar. Nici rotile nu se pot strica, pentru ca au in compozitia lor aluminiu 6061.

Masina are un motor GM V8 de sase litri, pe benzina, care dezvolta 325 CP. Mai exista si o varianta pe motor Cummins ISBde 5,7 litri pe motorina. Masina poate atinge o viteza de 246 km/h.

Cadillac One

Limuzina Cadillac One are o carcasa blindata despre a carei structura nu au fost oferite informatii. Pretul sau este de 300.000 de dolari, are motor V8 de 6,6 litri, care dezvolta 300 CP.

The Dartz Kombat T98

Modelul The Dartz Kombat t98 este un SUV produs in Rusia, avand aspectul unui Hummer cu usi din otel si geamuri groase de sapte centimetri care pot respinge focuri trase de arme AK-47 si poate face fata grenadelor.

Masina are un motor Vortec V8 de 8,1 litri si poate atinge viteza de 180 km/h.

Masina folosita in filmul The Dark Knight Rises

Aceasta masina blindata a fost produsa pentru cel de-al treilea film din seria Batman, The Dark Knight Rises. Are un motor HM de cinci litri si, in interiorul sau, se gaseste incorporata o motocicleta.

Daca se va construi o varianta a acestei masini, costurile pentru realizarea ei at putea ajunge la milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#masini blindate de lux, #cele mai scumpe masini, #masini blindate scumpe, #preturi masini blindate lux , #Masini de lux