Cele mai "ieftine" masini de lux (Galerie foto)

Miercuri, 27 Iunie 2012, ora 14:44
5828 citiri
Cele mai "ieftine" masini de lux (Galerie foto)

Compania de servicii financiare Bankrate a intocmit un top al celor mai ieftine masini de lux, realizandu-se un raport intre beneficiie oferite de acestea si pretul lor de comercializare. S-a constatat ca aceste masini au preturi mai mici comparativ cu performantele lor, astfel ca achizitionarea lor constituie o afacere profitabila.

Site-ul auto Edmunds.com a calculat "pretul real" al masinilor de lux, pentru o perioada de cinci ani. Elementele care se adauga pretului de cumparare nu sunt luate in considerare de catre cumparatori, iar printre acestea se numara deprecierea, dobanda imprumutului, primele de asigurare, combustibilul si costurile de intretinere, potrivit Business Insider.

Hyundai Genesis 3.8

Pretul acestui model este de 34.200 de dolari, iar adevaratul cost de detinere este de 56.235 de dolari. In ciuda costului scazut al acestui model, masina ofera un confort sporit pentru pasagerii sai, dezvolta 333 CP are un motor V-6 de 3,8 litri si o cutie de transmisie automata cu opt viteze.

Hyundai Genesis 3.8 are o serie de accesorii importante, sistem de control climatic dual-zone, opt airbag-uri, pornire fara sistem de chei, scaune din piele si sistem audio cu port USB.

Lincoln MKS

Modelul Lincoln MKS are un pret de 45.390 de dolari, insa in realitate valoreaza 60.152 de dolari.

Masina are un spatiu larg pentru pasageri si camera pentru bagaje. Modelul detine sistem automat pentru controlul climatic, scaune din piele, sase airbag-uri, conectivitate la sistemul Ford SYNC, sistem audio cu tehnologie THX si sistem audio cu port USB.

Audi A6

Audi A6 se comercializeaza la un pret de 41.700 de dolari, insa are un cost real de 63.595 de dolari. Printre avantajele acestei masini se numara consumul redus de combustibil, faptul ca dezvolta 211 CP, motorul cu patru cilindri.

Audi este o companie foarte cunoscuta pentru calitatea ridicata a interioarelor masinilor sale, avand sistem tri-zone pentru controlul climatic, opt airbag-uri, pornire fara chei, scaune din piele si sistem audio cu conectivitate Bluetooth.

Hyundai Equus

Pretul modelului Hyundai Equus este de 59.000 de dolari, dar in realitate valoreaza 79.784 de dolari. Modelul are un motor V-8 de cinci litri, dezvolta 429 CP, are opt viteze si cutie de transmisie automata.

Scaunele din spate au sistem de incalzire si ventilatie. Masina are sistem dual-zone de control climatic, sistem de navigatie, noua airbag-uri, scaune din piele, conectivitate la Bluetooth si sistem audio cu port USB.

Jaguar XF

Jaguar XF este vandut la un pret de 53.000 de dolari, dar valoreaza de fapt 80.552 de dolari. Constructorul auto Jaguar este faimos pentru designul automobilelor sale, lucru confirmat si de acest model. In ultimii ani, Jaguar a investit in calitatea masinilor sale, ceea ce a produs diminuarea costurilor de intretinere.

Jaguar XF dezvolta 385 CP, motor V-8 si transmisie automata in sase trepte. Scaunele sunt din piele, iar masina are opt airbag-uri, sistem dual-zone de control climatic, sistem de navigare si sistem audio cu port USB.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#masini de lux performante, #masini lux preturi mici, #preturi masini de lux , #Masini de lux