Aston Martin iti aduce noul Rapide S: Mai puternic, mai luxos

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 00:00
2283 citiri
Aston Martin iti aduce noul Rapide S: Mai puternic, mai luxos

Aston Martin a anuntat debutul noului Rapide S, o versiune vizibil imbunatatita a modelului Rapide, care iti ofera o performanta superioara si lux, ambele incadrate intr-un design ce ii confera o forta deosebita.

Producatorul britanic a utilizat componentele de cea mai buna calitate din industria auto pentru a-ti prezenta o masina unica, eleganta si armonios proportionata.

Rapide S este cel mai puternic model cu patru usi si patru locuri al Aston Martin, fiind construit astfel incat sa ofere o experienta remarcabila atat soferului, cat si pasagerilor.

Foto: Aston Martin

Modelul vine cu numeroase oportunitati de customizare, care iti vor permite astfel sa te bucuri la maximum de atmosfera de interior. O gama larga de culori, texturi si tipuri de piele iti permit sa decizi modul in care va arata interiorul Rapide S, se mentioneaza intr-o prezentare de pe pagina de internet Aston Martin.

In plus, masina dispune de un sistem antifonic imbunatatit, iar scaunele din spate pot fi stranse printr-o simpla apasare a unui buton, oferind astfel spatiu in plus pentru depozitare.

Foto: Aston Martin

Dar daca esti deja obisnuit ca Aston Martin sa ne impresioneze prin imbinarea liniilor sportive cu luxul cel mai rafinat in materie de design, vei fi cu siguranta surprins de cei 81 de cai putere pe care producatorul i-a adaugat motorului.

Noua versiune beneficiaza astfel de un motor V-12 de 5,9 litri si 550 de cai putere, care permite o viteza maxima de 306 km/h.

Foto: Aston Martin

Masina poate sa atinga, plecand din pozitia de stationare, o viteza de 100 km/h in 4,9 secunde.

Rapide S este dotata si cu un sistem de control al stabilitatii dinamice cu trei setari: "Normal", "Sport" si "Pista de curse". Aceste setari sunt determinate electronic prin senzori care urmaresc toate sistemele masinii, de la frane, la rotatia volanului sau viteza masinii.

Foto: Aston Martin

Modelul va fi disponibil din februarie la dealerii Aston Martin si va costa aproximativ 150.000 de lire sterline.

Daca esti interesat de aceasta masina, cei care se ocupa de pagina oficiala Aston Martin Romania pe Facebook sunt mai mult decat incantati sa te indrume.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#lansare Aston Martin Rapide S, #masini lux, #lansari Aston Martin, #masini sport, #noi modele Aston Martin , #Masini de lux