Zenovo lanseaza pe piata un model de 1,8 milioane de dolari

Vineri, 18 Noiembrie 2011, ora 19:12
1006 citiri
Zenovo lanseaza pe piata un model de 1,8 milioane de dolari

Zenovo lanseaza o masina in editie limitata la pretul de 1,8 milioane de dolari.

Noua masina Zenovo ST-1, despre a carei lansare s-a mai vorbit anul acesta, este in sfarsit lansata pe piata si poate fi achizitionata la pretul de 1,8 milioane, scrie The Telegraph.

Compania va produce un numar de 15 autoturisme Zenovo, create in intregime in Danemarca, iar compania responsabila de distributie va fi Emporio Motor Group.

Cand Jasper Jensen si Troels Vollersten au creat in 2004 Zenovo Automotive au creat acest concept de masina realizata manual si-au dorit sa promoveze factorul de exlusivitate al masinii.

Din noua serie de automobile Zenovo, primele 3 exemplare din lot vor merge in SUA, unde distribuitorul pretinde ca a gasit deja doritori.

Ceea ce face aceste masini atat de speciale sunt motorul de 1.100 cai putere, care face ca masina sa ajunga in doar 3 secunde la 100km pe ora, head-up display-ul, oglinda retrovizoare cu autoreglaj, control hidraulic de inaltime dar si interioarele realizate manual din piele si rotile de carbon.

De asemenea, folosirea fibrei de carbon are avantajul de a face masina mai usoara si de a eficientiza motorul acesteia.

In ceea ce priveste optiunile de personalizare, cumparatorii vor avea de ales intre 3 culori : rosu, albastru si alb, cu interioare asortate exteriorului metalic.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#masini de colectie vanzare, #Zenovo lansare, #editie limitata Zenovo , #Lansari