Savureaza noua generatie Porsche Cayman, direct din LA

Sambata, 01 Decembrie 2012, ora 00:00
1969 citiri
Savureaza noua generatie Porsche Cayman, direct din LA

Porsche a lansat noua generatie Cayman, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, si iti ofera doua noi modele mai usoare, mai rapide, mai puternice si mai eficiente decat versiunile anterioare: Cayman si Cayman S.

Business24 iti recomanda sa arunci o privire peste ele, astfel incat sa fii pregatit in martie, cand modelul va ajunge si in Romania.

Masinile dispun de o caroserie mai usoara, avand cu pana la 30 kg mai putin, in functie de model si de echipare, si consuma cu pana la 15% mai putin combustibil fata de modelul anterior, in ciuda motorului mai mare si a performantelor superioare.

Porsche a proiectat pentru noile modele Cayman un ampatament mai lung, un ecartament mai lat si roti mai mari, toate cu scopul de a creste performanta motorului la un nivel de neegalat pentru clasa masinii.

Modelul de baza este dotat cu un motor boxer de 2,7 litri, cu sase cilindri si 275 CP (202 kW). Masina reuseste astfel sa accelereze de la pozitia de stationare pana la 100 km/h in 5,4 de secunde, in functie de echipamentul cu care este dotata, si atinge o viteza maxima de 266 km/h.

Cayman S poate atinge 100km/h in 4,7 de secunde si o viteza maxima de 283 hm/h, fiind inzestrat cu un motor de 3,4 litri si 325 CP (239 kW).

Din punct de vedere al design-ului, noul Porsche Cayman se defineste prin linii precise si muchii ascutite. Acestea accentueaza silueta joasa si alungita a masinii, cu parbrizul plasat mai in fata si cu o linie a plafonului alungita spre spate.

Porsche a imbunatatit modelul Cayman cu mai multe dotari optionale noi, precum sistemul de pornire fara cheie Entry & Drive system.

De asemenea, versiunea sport coupe este acum disponibila cu functia Adaptive Cruise Control (ACC), care controleaza viteza vehiculului si distanta in trafic pana la masina din fata, precum si cu sistemul de sunet Burmester.

Noua generatie Porsche Cayman va ajunge in Europa va ajunge in martie.

In Romania va fi disponibila prin reteaua Porsche Inter Auto Romania si va avea pretul de pornire de 46.845 euro pentru Cayman si de 57.905 euro pentru Cayman S, fara TVA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei sale de gaming, PlayStation 5 Pro, care ar urma să ajungă pe piață până la finalul acestui an. Noua consolă va...
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro, o variantă mai accesibilă a seriei sale flagship, care promite performanțe de top cu mici compromisuri pentru a menține prețul accesibil....
#salon Auto Los Angeles, #Porsche Cayman Romania, #lansare Porsche Cayman, #noua generatie Porsche Cayman, #masini sport Porsche , #Lansari